20 Ağustos 2013 Salı

Essence Stay All Day Krem Goz Farı 02


Bugun ki  postumda Essence'in krem farlarında 02 numaralı Glammy Goes To isimli farından bahsedecegm. 


Ben bu farı Essence urunlerinden bazıları 3.5 liraya dustugunde almıştım ve sonra rengine bakınca bu renk cok canlı altınımsı ben bunu kullanamam diyip kenara atmıstım. Gecenlerde tekrar bu farla yuzyuze gelince bir bakayım dedim ve renginin hic de gozuktugu gibi olmadıgını farkettim. Rengi dısarıdan yogun altınımsı hafif bronzumsu dursada kesinlikle suruldugunde oyle olmuyor. Aksine dogal altın ısıltılı bir bornzluk veriyor.



Yapısı pembe olanın aksine biraz daha duzgun homojen sekilde dagılıyor ama bu farlar acıldıktan kısa bir sure sonra bozldugu icin bu da bozulacak sanırsam yakın zamanda. 
Essence far bazı ile kullandıgımda tum gun boyunca beni idare etti.  Tekrar alır mıyım istesem de alamam cunku bu seri artık yok ama cok guzel krem farlar var. Ben hala bir tane bile edinememiş olsamda Maybelline color tattooları cok merak ediyorum :)

4 yorum:

  1. color tattoolar gerçekten efsane:))) ama BENessence'in pembesini de sevmiştim. bozulmadı da bendeki. bu rengini ilk kez görüyorum harikaymış ama dediğin gibi edinme şansı kalmadı malesef:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlim bendekinin yapisi bozuktu herhalde gerci bicok kisi da yapisinin sonradan bolzuldugundan bahsetmisti belki en sin 3.5 liraya satilan seridr sorun vardir. Bu rengi bende almistim ama cok belli olur diye kullanmamistim simdi guzelce kullaniyorum. Color tattoolar ise cok renkli ben dogal tonlardan hoslandgm icin almadm ama aklim da kalmiyor degil :)

      Sil
  2. Bende pembe olanı var çok seviyorum keşke kaldırılmasaydı :( Maybelline color tattoolar gerçekten mükemmeller gözüm kapalı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim de gozum kayıyor da ne yazik ki benm kullanabilecegim bir renk yok aralarında :)

      Sil