5 Ağustos 2013 Pazartesi

Rimmel London 420 Aqua Cool

İyi Geceler.

Bugun sizlere cok tatlı bir mavi olan Rimmel London'ın 420 numaralı Aqua Cool ojesini gostermek istedim.
Bu ojeyi 1 alana 1 bedava gibi kampanya ile 1.99 liraya aldım. Fırcası diger ojelere gore buyuk ve surumu rahat , surerken yolyol olmuyor 2. katta rengini cok cok guzel veriyor. Kuruma hızı hakkında cok bir sey diyemeyecegim NYC  Turbo Dry Top Coat kullandıgım icin cabucak kurudu. Tırnagımdaki oje hep baloncukl putur putur yapıda gozukuyor. Acelem oldugu icin cıkaramamıştım o gun .Olusan pututcukler , baloncukarın tek sebebi kıvamı bozulan NYC Turbo Dry Top Coatım. Ne yazik ki yapısı bozuldugu icin goruntusu kotu oldu gene de cok begeiyorum yedegi vardı bozulanı cope attım :) 


5 yorum:

  1. tatlım çok yakışmış bu renk ayrıca çok bakımlı görünüyor tırnakların:) nyc ojeleri bende denemek istiyorum ileriki günlerde.güle güle kulan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim canım :) Nyc ojeler cok guzel ozellikle oje kurutucuyu denemeni kesinlikle oneririm. Bir de adında bubbles gecen pembe bir ojesi vardı cok tatlıydı ona bakmanı oneririm :)

      Sil
  2. watsons indirimi 7'sine kadar devam ediyormuş sanırım,mutlaka bakıcam canım.bloğumdaki büyük yaz çekilişinede beklerim.sevgiler
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ne guzel hediyler secmişsin cekilişin icin. umarım sans benden yana olur da bana cıkar bu guzellikler. Bu arada canım eyeliner kullanıyorsan rimmel london gel eyelinera bakmanı kesinlikle oneririm :)

      Sil
  3. tatlım bol şans dilerim şimdiden:)
    rimmel london'ın exaggerate siyah göz kalemini kullanıyorum,çok başarılı.eye liner'ınada mutlaka bakıcam,teşekkürler.
    sevgiler

    YanıtlaSil