4 Şubat 2014 Salı

Oriflame Katalogundan Secmeler

Her ay buyuk hevesle internetten kataloglara bakıyorum . Bu ay da bakayım dedim ama bildiginiz huzunlendim. Cunku benim cevremde nedense kimse Oriflame satmıyor :((

Ben bu guzellikleri begendim . Daha dogrusu cok merak ettim . Cok hos gozukmuyorlar mı ? Sizin iclerinden kullandıklarınız var mı ? 

20 yorum:

  1. Asansörlü göz kalemlerini çok sevmiş ancak kajalları bir o kadar gereksiz bulmuştum.Bende Şubat kataloğunu çok beğendim canım.Şubatı beklemeni öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kelebegim cok kajalları cok merak ediyorum ozellikle o krem rengimsi rengi. Onu far olarak da kulanabilirim diye dusundum. Bu zaten subat katalogu tatlım :)))

      Sil
  2. Göz kalemleri çok kaliteli gerçekten, daha önce başka bir indirimden her rengini almıştım. Şimdiki fiyatı da çok uygun kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah alabilecek olsam alırım tatlım ama cevremde kimsecikler yok ki :)

      Sil
  3. Kajallardan sanirim pek memnun kalan yok tatlim.Asansörlü olan iyi ama.ben mavisini aldim,katalogda mavi ama gerçek rengi koyu turkuaz mavi gibi.kendin de üye olup online ala bilirsin sanirim,ya da iyice arastir bi etrafini temsilci mutlaka bulursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım ne yazik ki yok cevremde biliyorum. Cok da merak ettim kajalları ama neyse artık :)))

      Sil
  4. saç serumu ve göz jelini bende çok merak ediyorum :) birde yeni renkli lipbalmalrı çıktı onları :) benimde annem orfilame ci. uzun yıllar kullandık ve ben çok sıkıldım elimden çıkarmaya çalışıyorum beğenmediğim/kullanmadığım ürünleri. ne tesadüf benim çevremdede hiç avon satan yok çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de cevremde avon satanlar var ama orfilame satan birini bulmak imkansız benim icin :)

      Sil
  5. Aynen bende kajallardan kremsi rengi olanı beğendim :) Birde argan yağlı serumunu merak ettim nasıldır acaba?

    YanıtlaSil
  6. ben oriflame satıyorum canım ama ankaradayım :) kajal kullanıyorum ben ama siyah rengini. asansörlü kalemleri arkadaşım almıştı ama çok beğenmedi, ben kullanmadım. Diğerleri hakkında yorumda bulunamayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keske yakınımda olsaydın canım ya :)) Tesekkur ederim yorumun icin :)

      Sil
  7. almak istersen mail gönder bana ptt ile kapıda ödemeli yollayabilirim elf_ahmt@hotmail.com sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cok tesekkur ederim ama ptt kargo ile almak istemem normal kargo ile alsam zaten kargo parası odeyecegim indirimde almamın bir anlamı kalmayacak :)

      Sil
  8. E kuzum sen kendin online başvuru yapsana hemde indirimli alırsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben ugrasmak istemiyorum ki. arada bir iki uc parca sey almak icin uye olmak istemiyorum :))

      Sil
  9. asansörlü kalemleri kesinlikle tavsiye ederim , ben de oriflame satıyorum ve kendıme o kalemleri stoklamayı düşünüyorum.Argan yagının kokusu müthiş , sizi yormayacak günlük saç bakımı için harika bir ürün :)

    YanıtlaSil