25 Nisan 2014 Cuma

E.l.f Belnding Brush

Gunaydın.
Bir haftanın daha sonuna geldik ve ben haftayı hasta olarak kapatacagım gibi duruyor. Umarım oyle olmaz. Neyse hastalık mevzularını bir kenara bırakıp E.l.f markasının Karıstırma Fırcası hakkında konusalım. Onceden belirtmek istiyorum ki bu benim ilk fırca yazım . Bu yuzden nasıl bir yazı hazırlayacagım konusunda benim bile fikrim yok.

Bu fırcayı E.l.f siparişim sırasında sepete atıvermiştim. Nasıl kullanırım diye de cok merak ediyordum cunku kendisi benim ilk karıstırma fırcam.
E.l.f bu fırcayı " bu fırca birden fazla farı mukemmel bir sekilde karıstırıken aynı zamanda koseleri ile mukemmel  surusler yaratmanızı saglar. Birden fazla amac icin kullanımı uygundur. Toz yada sıvı concealerlarınızı kullanımı hazır hale getirmenizi saglar "

Gordugunuz gibi sık kıllardan olusuyor ve oldukca yumusak . Bu yuzden karıstırma işlemini yaparken goz kapagınıı tahriş etmiyor. Karıstırma işlemini bence gayet guzel yerine getiriyor.Acıkca soylemek gerekirse hic concealer surmeyi denemedim. O yuzden o konuda yorum yapamayacagım. Ayrıca bu fırcalar ile ilgili cok kıl dokuyor seklinde yorumlar okudum. Bu yuzden de aldıktan sonra korkmustum fakat ben kullanırken hic kıl dokmedi hatta bir cok kez yıkamama ragmen boyle bir sorunla karsılasmadım.
Korku ile aldıgım bu fıcadan cok memnun kaldım. Su denetlemeler ve yasalar olmasa ya da ben riski goze alsam guzel bir kampanyada bir kac fırca daha almayı dusunuyorum.
Sizin bana onerebileceginiz karıstırma fırcaları var mı ??

11 yorum:

  1. Farklı karıştırma fırçaları araken iyi oldu bu yazını okumam :) Ama ah şu yurt dışı yasağı :/ Güzel gnlerde kullan ! :)

    YanıtlaSil
  2. Farklı karıştırma fırçaları araken iyi oldu bu yazını okumam :) Ama ah şu yurt dışı yasağı :/ Güzel gnlerde kullan ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım Ebay'e de bakmanı oneririm. Uygun fiyatlı urunler var. Kaliteleri nasıldır bilmiyorum. Ben sipariş verdim. Umarım kaybolmadan gelir. Tesekkur ederim tatlım :))

      Sil
  3. bende elf'den bir şeyler almak istiyorum nasıl alış veriş yapacağım bilmiyorum açıkcası kalırsa diye korkmaktayım gümrükte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gumruk sıkıntılı tatlım. Ben de korkmasam bir kac sey daha alacaktım hatta :)

      Sil
  4. The Balm ın fırçası da çok güzel kuzum tavsiye ederim =) Güle güle kullan bu arada elf in göz fırçaları güzeldir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm'a mutlaka bakacagım bebegim. Cok tesekkur ederim :))

      Sil
  5. Öncelikle kendine dıkkat et canım fırça konusuna gelince bence evet fırçanın yapısı kadar onu nasıl yıkadığında öenmlidir çünkü yıkama şeklinde fırçanın ömründe öenmli bir rol katar.Elf frıçalarım vardı benim çok sevdiğim bir öğrencime verdim gayaet uygun fiyatlı ve başarılı olduklarını düşünüyorum karıştırma fırçalarından the balm'ın fırçası gayet güzel indirmdeyken bi ara ona bakabılırsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım dikkat etmeye calısıyorum ama bu havalar alerjimi tetikleyince hastalıktan kacamıyorum. Elf urunlerinin geneli cok guzel ve kaliteli herhalde. Bir de fiyatları ile oranlayınca.Ahh ahh ulkemizde de olsa dedirtiyor. The Balm'a mutlaka bakacagım canım. Cok cok tesekkur ederim. Opuyorum <3

      Sil
  6. Ahh yasaklar ! Bende Elf fırçaları hakkında çok güzel yorumlar duydum ama cesaret edip alamadım bir türlü :/ Güle güle kullan canım bu arada çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım :) Cok hos fırcalar ama fırca bakmak istersen ebay'den de bakabilirsin :))

      Sil