23 Ekim 2014 Perşembe

Wet'n Wild - Walking On Eggshells

Merhaba
Wet'n Wild hem uygun fiyatları hem de kalitesi ile hepimizin cok memnun kalıdıgı bir marka. Gratis'e bu güzel  markaya kavusmamızı sagladıgı icin cok tesekkur ediyorum.

Bugun yazısını hazırladıgım urun baslıktan da anlasılacagı üzere Walking On Eggshells paleti. Palet kaş altı , crease ve göz kapağına uygulanmak icin tasarlanmıs 3 renkten olusuyor. Elbette bu sıraya gore uygulamaya gerek yok. Benim tek tek uyguladıgım zaman cogunlukta oluyor hatta.

Kaş altı ( Browbone)  icin ışıltılı kemik rengi . Palette ki pigmentasyonu en düşük olan renk olsa da birçok markanın farına göre oldukca pigmentli oldugunu soyleyebilirim.
Orta sırada ki Crease ise ışıltılı bronz kahve rengi. Golgelendirme amaclı kullanılabilecegi gibi tek basına göz kapagına uygulandıgında da gayet güzel duruyor.
Ve en sonda ki Göz Kapağı( Eyelid) ise icinde sogukluk barındıran pudra pembe renginde. 

Walking On Egshells paletinin pigmentasyonu diger WNW paletler gibi gayet güzel. Kolay suruluyorlar ve kolay dagıtılabiliyorlar. Fırcaya alırken tozutma sorunları olsa da iyi bir baz ile göz altlarına dökülmüyor. Pigmentasyonun dışında onemsedigimiz bir diğer konu ise şüphesiz ki kalıcılık. Walking On Egshells bu konuda da hayal kırıklıgına ugratmıyor. Baz ile kullandıgımda ( ki bazsız far kullanmıyorum)  sabah surdugum far aksam ben temizleyene kadar yerinden kımıldamıyor. 

WNW paletlerin ambalajları ne yazik ki kaliteli değil.Yine de fiyatı ile karsılasırıldıgında daha farklı olması beklenemzdi. Kapakları acarken dikkat etmek gerek aksi takdirde tırnaklarınızdan biri ile vedalasmanız cok muhtemel. 
Wet'n Wild 3'lü paletlerin fiyatları ülkemizde 15 lira. Ayrıca Bayram doneminde de indirimlere dahil oldu. 

2 yorum:

  1. Eyelid olan rengi çok beğeniyorum, , güleg kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  2. Ambalajlar maalesef çok kötü ama far ve rujlarını başarılı buldum ben :)

    YanıtlaSil