4 Nisan 2015 Cumartesi

Dr. Wheatgrass Antioxidant Rich Superbalm

Merhaba ,
Bugun değişik bir yazı , ürün ile karşınızdayım. 
Dr. Wheatgrass ürünleri organik buğday çiminden üretilmektedir. Buğday çimi , 20 çeşit aminoasit , diğer gıdalarda bulunmayan  yüzlerce farklı enzim bulunmaktadır.Organik toprakta yetişen buğday filizleri, 102 doğal mineralin 90 tanesini içinde barındırır. Bu gerçekten istisna sayılacak bir zenginliktir. Buğday çimi taze olarak tüketilirse; metabolizmayı uyarır, tiroid bezlerinin sağlıklı çalışmasını sağlar, lenf sistemini temizler, kalbin fonksiyonlarını arttırır, kan basıncını normalleştirir, kolesterolü düşürür, iç organlarımızı özellikle rahmi, akciğerleri, karaciğeri, böbrekleri ve bağırsakları temizler. Sindirim sisteminde kötü koku yaratan bakterileri yok eder. Buğday çimi bir sağlık ve gençlik iksiridir.
Buğday çimi ve cildimiz: Buğday çimi suyu; başta sedef ve egzama olmak üzere, yara, yanık, kaşıntılar, güneş yanıkları, böcek sokmaları ve her türlü cilt tahrişine iyi gelir. Az miktarda kullanıldığında diş çürümelerini ve diş eti hastalıklarını önler. Gargara yapılırsa boğaz enfeksiyonlarını iyileştirir. Saçlı deriye sürerseniz, saçlarınızın kalitesini yükseltir.

Bugun sizlere Dr. Wheatgrass ürünlerinden Antioxidant Rich Superbalm ürününü tanıtmak istiyorum. Peki Antioxidant Rich Superbalm ne için kullanılır , vaatler neler ? 
ÇOK AMAÇLI CİLT ve KAS YATIŞTIRICI BALSAM
Buğday Çimi Suyu içeren bu krem Kas tutulması ve diğer fiziksel aktivitelere bağlı diğer Kas rahatsızlıklarını yatıştırmak için dokuların içine derinlemesine nüfuz eden yüksek biyoaktif bir Buğday Çimi Suyu içerir. Özellikle ( İnme )  Felç olmuş  hastalarda düzenli kullanımı sonrasında fayda sağladığı gözlemlenmiştir.  Özüt; yüksek derecelerde; doğal yolla oluşan antioksidanlar, A, C ve E vitaminleri, fitosteroller, biyoflavonoidler ve amino asitler içerir.
  • Yüzeysel ve derin doku masajı balsamı
  • Cilt ve Kas Yatıştırıcı krem
  • Cilt iyileştiricisi ve yumuşatıcısı
  • Yağ içermez ve leke yapmaz.
Kokusuz ve glütensizdir. Az miktarlarda kullanılsa dahi uzun süre etkili olur.
Buğday Çimi Suyu içeren bu krem Anal Fissür – Makat Çatlağı , Topuk Dikeni, tedavisinde yardımcı olarak kullanılan çok özel bitkisel bir üründür.
SPORCU SAĞLIĞI İÇİN ÇOK ÖZEL BİR ÜRÜNDÜR
Buğday Çimi Suyu içeren bu kremin acil yardım durumunda, kanamalı bölgeye az bir miktar uygulandığında kanamayı durdurur.
Buğday Çimi Suyu içeren bu kremi  , bacaklara ve omuzlara fiziksel zorlanma öncesi uygulamak kas sertliğini önemli ölçüde azaltır ve daha sonrası uygulanır ise  iyileştirmesi daha hızlı olur.
Buğday Çimi Suyu içeren bu krem Plantar Fasciitis, Hematom (şişlik), Kanamalı durumlar, Osteitis Pupis(Kasık Ağrıları), Kas Krampları, Kas Çekilmesi, Shoulder İmpingenent (Omuz Sıkışmaları), Yumuşak doku ezilmeleri,  Aşil Tendinit, Tenisçi dirseği hastalığı, Burkulan Ayak bilekleri  gibi  daha bir çok sporcu hastalıkları için ilk tercih edilmesi gereken yardımcı bir üründür.
Kullanma Talimatı: Buğday Çimi Suyu içeren bu krem Yüzeysel yatıştırma için bir miktar Superbalm’ı sorunlu bölgeye gerektiği gibi uygulayın. Derin yatıştırma için birkaç dakika süreyle masaj yaparak uygulayın. Tüm cilt tiplerine ve açık yara, nedeni belli olmayan kızarıklık veya çatlağı olan ciltlere güvenle uygulanabilir. Her yaş için uygundur. Buğday Çimi Suyu içeren bu krem Hamilelik döneminde, emzirme ve hamilelik çabaları esnasında  güvenle kullanılabilir.
Kıvamı losyondan daha katı kremsi , Kokusu ise babamın doktorunun önerdiği  fakat artık bulamadığımız bir kas kremi gibi kokuyor. İlk kokladığımızda aklımıza direk o krem gelmişti . Bu yüzden babamın ağrıyan koluna kullanmaya başladık. Babamın kol ağrısı krem sürdükten sonra hafifledi. 
Dizimi koltuğun kenarına çarptığım ve şiddetli zonklama hissettiğim bir gün gözüm bu kreme takıldı hemen dizime sürdüm. O zonklama ve ağrı bir anda kesildi. Beyaz tenliler bilir bir yere çarptığımızda ne yazik ki morluklar çok göze batar. Ertesi gün dizime baktığımda ise çok şaşırdım hatta gözlerime inanamadım dizim morarmıştı , morarmamış diyemem fakat bir yere çarptıktan 4-5 gün sonra geçmeye yaklaşan morarma gibiydi. Sanki dizimi gece değil de 5 gün  önce çarpmış gibiydi. 
Yine sakarlık yapıp kolumu incittiğim bir gün elim Superbalm'a gitti.  Sürdükten sonra ağrım geçti , hafifledi.
Ben Dr. Wheatgrass Rich Superbalm'ı çok beğendim. Benim gibi sakarlık yapıp incinmelerden müzdaripseniz bu losyona göz atmanızı öneririm.
Dr. Wheatgrass ürünlerine Tyana Kozmetik'ten ulaşabilirsiniz. 

*Ürün firma tarafından gönderilmiştir. Görüşlerim objektiftir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder