9 Haziran 2015 Salı

DDF Ürünleri Narecza.com 'da

Online dermokozmetik alışveriş severlerin tüm aradıklarını bulabileceği güvenilir bir site düşünün. İşte narecza.com  tam da öyle bir site . İsmini daha ilk defa gördüğüm ama araştırdığımda oldukça kaliteli ürünlere sahip markaların bulunduğunu gördüm sitede. 

Narecza.com'da DDF Ürünlerine %15 indirimle ulaşabiliyorsunuz. Üstelik kargoda ücretsiz.




Yazın geldiği yada gelmeye çalıştığı bu günlerde güneş kremlerine çok daha fazla önem göstermek gerekiyor. Güneş koruması oldukça hassas bir konu olduğu için ben mutlaka dermokozmetik ürünler kullanmayı tercih ediyorum. DDF Güneş Ürünlerine güvenle ulaşabilirsiniz..


Cilt tipimiz ne olursa olsun nemlendirici öncesinde serum kullanmak beklentilerimize daha net ulaşmamızı sağlayacak. Bu yüzden cilt tipine uygun serum kullanmak hem kendimiz hem de cildimiz için oldukça önemli. DDF  tüm ihtiyaçlar için ayrı ayrı serumlar hazırlamış hatta göz çevresini dahi atlamamış ve DDF Bio Moisture Eye Serum Anti Age Göz Çevresi Bakım Serumu 'nu bizler için satışa sunmuş.

Genç ve canlı gözükmenin yolu elbette ki sağlıklı ve ışıldayan bir göz çevresinden geçiyor. Yüzümüze kullandığımız serumlar , nemlendiricler ne kadar kaliteli olursa olsun bu ürünler göz çevresine ugulanmamalıdır. Göz çevresinin derinin en hassas ve en ince olduğu bölge olduğunu unutmadan bu bölgeye özel ürünler seçmek oldukça önemli. DDF Göz Kremleri alanında oldukça başarılı ve ünlü ürünler. Özellikle kırışık karşıtı bakımda büyük üne sahip olduğunu hatırlamak gerek. 

Narecza.com 'da 99 lira ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemiyorsunuz . Ürünleriniz 1-3 günü içerisinde kargoya veriliyor . Nereden gelecek bu ürünler diye sorarsanız Narecza Ankara'da kurulmuş bir firma. Yani ürünleriniz Ankara'dan yola çıkacak. 

2 yorum:

  1. göz kremlerini denemek istiyorum aslında iyi oldu bu yazı..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gecen gün babe göz kremine hafif demiştim ama DDF Göz kremleri gerçekten başarılı. Annem de teyzem de çok severek kullanıyor :)

      Sil