14 Eylül 2015 Pazartesi

Serap Tan İle #kisiselimajinlafarkyarat



Merhaba,

Güzeller güzeli Serap Tan'ın #kisiselimajinlafarkyarat diyerek Antalyalı bloggerları Akra Barut Hotel'de bir araya getirdi. Profesyonel Yaşam Koçu Selin Günsev bizlere kişisel imajla , pozitif yaklaşımla ilgili harika bilgiler verdi. İtiraf etmem gerekirse onu dinlerken sosyal hayatımda ne çok yanlış yaptığımı farkettim. 

Sosyal Medyada imajla ilgili bilgiler vermek ve görüşlerini paylaşmak için şehir dışından gelen konuklar da vardı. Kozmetik alanında hepimizin bildiği tanıdığı Ojemrujumrimelim , Moda alanında Modaduygusu ve anne-bebek , yaşam aile alanında İnternet Anneleri Akra Barut Hotel'in lezzetli ikramları eşliğinde bizlerle sohbet ederek kendi deneyimlerini paylaştılar. 

Ojemrujumrimelim Nihal tam bir barbie bebek , üstelik içten , samimi sıcak sevecen. Kesinlikle harika biri. İç güzelliği dışına vurmuş adeta. Onu tanıdığıma çok çok mutlu oldum.

Serap Abla bizler için harika süprizler de hazılamıştı üstelik. Masamızda adımıza ve cilt tipimize özel hazırlanmış Soskin ürünlerinde oluşan çantalar özenle hazırlanmıştı. Soskin ürünlerini uzun süredir araştırıyor ve merak ediyordum. Bizimle olduklarını görünce çok mutlu oldum.

Yves Rocher bizlere renkli kozmetik ürünlerinden oluşan bir paket göndermişti. Yves Rocher'nin renkli kozmetik ürünlerini ilk defa deneyeceğim ve çok merak ediyorum. Teşekkürler Yves Rocher.


LeSoleil bizlere güneş görmeyen ve hava almayan saçlar için uygun olan temiz içerikli şampuanlarından göndermiş. Saçları açık olanların da rahatlıkla kullanabileceğini duyduğumda merakım daha da arttı. En kısa sürede denemeye başlayacağım. Teşekkürler Lesoleils.

Kith and Kins bizlere kendi parçalarından oluşan ürünler yollamış. Teşekkürşer Kith and Kins.

Böyle güzel ve anlamlı bir etkinlikte bizleri bir araya getirdiği için Serap Abla'ya , güleryüzü ile bizleri de güldüren , harika bilgiler paylaşan Selin Günsev'e , şehir dışından gelip bizlerle bilgilerini paylaşan Ojemrujumrimelim , İnternet Anneleri ve Moda Duygusu'na , bizlere kapılarını açan Akra Barut Hotel'e çok teşekkür ederim. Çok keyifli bir etkinlikti. 

8 yorum:

  1. çok güzel bir buluşma olmuş ben de orada olmayı istedim yani :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım keşke olsaydın aramızda :) Belki daha sonra ki etkinliklerimizde gelirsin:))

      Sil
  2. Ne guzel bir bulusma olmus instagramdan bazı kareler görmüstüm imrenmistim :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir etkinlik olmuş Balböceğim.Serap'ın etkinlikleri sıkça anlatılır burda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serap Abla herşeyi düşünmüştü bizler için Kelebeğim . Orada ki etkinliklerini takip ediyordum hepsi de çok güzeldi :))

      Sil
  4. Tatlım benim ne güzel yazmışsın kalemine dağlık çok öptüm sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ablacığım bu güzel etkinlik için. Her şey çok güzeldi. Ellerine sağlık . Ben de çok öpüyorum:)

      Sil