27 Mayıs 2016 Cuma

Salon Perfect Kaş Pomadı - Light Brown



Kaşlarımız bakışlarımız , yüzümüzü , ifademizi etkileyen ve değiştiren bence en büyük unsur. Bu yüzden makyaj yapmadan çıktığım günlerde dahi mutlaka kaşlarımı dolduruyor ve şekil veriyorum. Bunun büyük sebeplerinden biri ; kaşlarımın çok ince ve şekilsiz olmasının yanı sıra kaş rengimin ka renginden farklı oluşu. 
Resim yazısı ekle

Daha önceden renkli kaş maskarası ve kaş farı ile bu işi halledebiliyordum fakat son zamanlarda kaşlarımda ki dağınıklığı daha temiz düzeltmeye çalıştığımdan oldukça ince gözükmeye başladılar. Boyları da orantısız kalınca bir kaş pomadı almam gerektiğine karar verdim.


Uzun araştırmalar sonucunda tercihimi Salon Perfect Markasına ait kaş pomadından yana yaptım. Swatchlardan baktığım kadarıyla da saç rengime en çok uyan ton olan Açık Kahverengini tercih ettim. 
Benim koyu kumral , kumral saçlarımla uyumlu bir renk olduğunu belirtmem gerek.
Sürümü oldukça kolay , pigmentasyonu güzel . Yapısı çok kremsi değil , daha doğrusu ilk kullanmaya başladığımda oldukça kremsiyken şu an o kadar değil ki dibini de gördüm. Buna rağmen kesinlikle zor bir sürümü yok bastırmadan rengini güzelce veriyor. 
Kalılcık konusunda da başarılı. Sabah yaptığım makyaj akşam eve  geldiğimde hala kıpırdamadan duruyor oluyor ki bu çok önemli. Düşünsenize kaşlarınız bozulmuş yarısı dolu yarısı boş. Vahim bir durum olurdu. Buna rağmen çift fazlı temizleyicilerle kolay çıkıyor. Misel sularla ise biraz uğraşmak gerekiyor.

Pomad ile gelen fırça ise oldukça kullanışlı ki ben farklı fırça denemedim dahi. Tok, kesik uçlu bir fırça olusu kullanım kolaylığı sağlıyor. Yalnız ucu çok ince değil belirtmem gerek. 

Ben Salon Perfect Kaş Pomadı'nı Tanacan Kozmetik'ten 39 liraya almıştım.
Eğer krem formunda kaşlarınızı dolduracak , şekillendirecek bir ürün arayışındaysanız tavsiye ederim. 

Burada belirtmek istediğim bir nokta var . İçeriklerimi günü gününe izinsiz kullanan bir site var. Bu sebeple çok paylaşım yapmak istemesem de buralardan da uzak kalmak istemedim. Bir ara site kapanmıştı ve ben de uğraşmak istememiştim ama artık konuyu hukuki bir boyuta taşımaya karar verdim. Fakat tekrar belirtmek isterim.  "yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur. Aksine hareket eden blog ve siteler hakkında yasal işlem başlatılacaktır"  


7 yorum:

  1. Nasıl emek hırsızlığı yapıyorlar anlamıyorum :Q

    Kaşlarımı doldurmaya başladım başlayalı, hiç makyaj yapmasam da onları doldurmadan çıkamıyorum. Resmen onları doldurmak, yüzümde düzgün bir duruşa sebep oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya İlke bu yazıyı bile hemen almış. Hukuki işlem başlatıyoruz biz de hakkında mecburen. Üstelik İzmirlerden Antalyalara kadar da yorulacak mahkeme için.
      Kaş doldurmaya bir kez alışıldı mı vazgeçilemiyor sanırım:)

      Sil
  2. Fiyatınn uygun olması ve ulaşılabilir olması harika:)

    YanıtlaSil
  3. Valla ben de yaz için gözümü karartıp Anastasia Beverly Hills kaş pomadı siparişi verdim :) Fakat, bu da gayet güzelmiş! Bileydim önce bu markayı denerdim :)) Güle güle kullan canım sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım Anastasia benim de aklımdaydı . Önce bunu denemek istedim. Teşekkür ederim. Çok öpüyorum:)

      Sil
  4. hiç kaşlarımı doldurmuyorum ama güzel bir ürüne benziyor.

    bu emek hırsızları, insanı nasıl da soğtuyor :( Allah bilir yaşı da ufaktır. Kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşı ufak mı bilmiyorum ama ufak olmama ihtimalını göz önünde bulunduruyorum çünkü aynı kişi 20 tane domain almış :(((

      Sil