12 Aralık 2016 Pazartesi

CLINIQUE AROMATICS IN BLACK PARFÜM




Clinique Aromatics in Black

Siyahın içinde ışıltıyı bulan kadınlar vardır. Cesaret ve detaylar ile işlenmiş, şık giyinen kadınlar. Bu kadınlar, karanlıkta yollarını nasıl bulacaklarını bilirler. Bu kadınlar için yeni Aromatics’i sunuyoruz. Derinliklerinde siyah amberin gizemini taşıyan Aromatics in Black.
İmzanız haline gelen koku artık daha da cüretkar. Yeni Clinique Aromatics in Black lezzetli meyve notaları ve egzotik çiçek akorlarıyla buluşarak sizi gizemli ve baştan çıkarıcı bir serüvene davet ediyor.
Üst notalarındaki çekici ve enerji dolu erik yaprağı, lezzetli pembe greyfurt ve canlı İtalyan bergamot kokuları ile Clinique Aromatics in Black anında dikkat çekmenizi sağlar.

Orta notalarındaki osmanthus ve portakal çiçeğinin birleşimi, sizi zarif bir çiçek buketinin ışıltısına davet ederken, yasemin ve zambak temel notaları vurgulayarak, kadınsılığın tüm yönlerini ortaya çıkarıyor.

Alt notalar sıcaklığı ve duygusalığı bir araya getirerek cüretkar bir aroma ile kadınlığın tüm duygusallığını içinde barındırır. Baştan çıkaran koku, laden reçinesi,güve otu ve çin baklası ile harmanlanarak  yoğun ancak rahatlatıcı bir sıcaklık ile modern zarifliğin zamansız imza kokusu haline gelir.

50 ML, 249 - 100 ML, 349


Alerji testinden geçmiştir. %100 Parfümsüzdür.


CLINIQUE HAKKINDA 

1968 yılında dermatologlar tarafından kurulan ilk prestijli kozmetik markası olan Clinique’in misyonu her zaman en yüksek kaliteyi ve tüm farklı cilt tiplerine uygun etkin ürün serilerini yaratmak olmuştur. Markanın kişiye özel yaklaşımı ve hepsi son teknolojiyle formüle edilmiş ve detaylı testlerden geçmiş ürünleri Clinique’i dünyanın lider cilt bakım otoritelerinden biri haline getirmiştir. Markanın tüm cilt bakımı ve makyaj ürünleri Alerji Testinden Geçmiştir ve %100 Parfümsüzdür. Clinique tüm yaş ve ırktaki erkek ve bayanlara uygun ürünler üretmektedir. Clinique 135’ten fazla ülkede ve 17.000’den fazla satış noktasında satılmaktadır.   


Bizi Takip Edin: 

1 yorum:

  1. Dün kokusunu test etme şansı buldum.Yoğun,kalıcı bir kış kokusu ♥

    YanıtlaSil