18 Haziran 2013 Salı

Down Under Natural's Sac Serumu

Merhabalar. 

Bu akşam sizlerle uzun süredir kullandığım Down Under Natural's markasının Onarıcı Sac Bakım Serumu ile ilgili göruşlerimi paylaşmak istiyorum. Bu serumu Ocak aynın ilk haftasından beri kullanıyorum ve bu yuzden yorumumu rahatlıkla yapabilirim. Ama once şunu da eklemek isterim ki saç serumu benim olmazsa olmazlarımdan saçımı her yıkamdan sonra mutlaka sac serumu kullanıyorum. Bu serumu aldıgım zaman başka bir markanın daha saç serumunu almıştım ve onun kıvamı yoğun oldugu ve saçımı ağırlaştırdıgını dusunduğum için ikisini beraber kullandım. Saç tipim ince teli ve dalgalımsı kıvırcıkımsı ve kuru. Kabarık değil ama arada elektiriklenme sorunum olabiliyor.Bakalım firması bu saç serumu için neler demiş:
" Bu mucize saç serumu , saç katikülüne nemi hapsederken saçınıza yumuşak ve parlak bir gorunum saglar. Saçınızın elektiriklenmesini önler. Yıpratıcı etkisi olan ısıyle şekillendirmeye karşı koruma sağlar. "
Vaatlerini bence yerine getiriyor. Sacıma ayda yılda bir ısıyla şekil verme işlemi kullanıyorum o konuda pek yorum yapamam ama onun dışında elektiriklenme sorununu çözuyor ve saçların kuru yıpranık goruntusunu zamanla duzeltiyor ve saçın parlak gozukmesni yumuşamasını sağlıyor. Şunu da eklemeliyim ki kokusu bir şahane. Az önce kardeşime surdum o da kokusuna bayıldı. 
Bu arada saçımda yağlanma , ağırlaştırma , dökülme gibi bir soruna da kesinlikle yol açmadı. Bu serumu severek kullanıyorum ama argan yağlı serısını de çok merak ediyorum. Elimdekiler bitmeye yuz tutarsa o serinin serumunu da deneyeceğim. Fiyatı 15-20 lira civarındadır. Serumun 4-5 ay kullanıldığını hesaba katarsak oldukça uygun bir fiyata denk geliyor.

Not: Resimler ne yazik ki evdeki ışıklandırma yuzunden net çıkmadı özür dilerim. 

10 yorum:

  1. Benim saçlarıma maalesef iyi gelmedi oldukça ağırlaştırıp yağlandırdı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa gerçekten mi ayşecim. Her urun ne yazik ki herkesde aynı ektiyi bırakmıyor. Memnun kalmamana uzuldum :(

      Sil
  2. Aaaah saclarima yaptigim bakimi kendime yapmiyorum ben ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili kumral kız , yan taraftaki resim senin saçlarınsa çok guzel duruyor =) bayıldım=)

      Sil
  3. Bende arganlı serumunu kullanıyorum 2 bucuk aydır ve cok sevıyorum ürünleri cidden çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ileydacim memnun olmana sevindim bende cok merak ediyorim o seriyi gercekten :)

      Sil
  4. bu paylaşıma kesinlikle katılıyorum 4-5 aydır bu serumu kullanıyorum ve benimde saçım aynı ince teli ve dalgalımsı kıvırcıkımsı ve kuru ne zamandan beri saçım için bir şey arıyordum ve sonunda buldum ve sanırım hep bu ürünü kullanmaya devam edecem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Busracım begenmene cok sevindim canım :) Sacı agırlastırmayan ve dalgalardaki elektiklenmeyi alan cok guzelbir serum bu :)

      Sil
  5. Selamlar, ben Down Under'ın Argan Yağlı serisinin serumunu kullanıyorum. Ben de çok memnunum. Saça bakım yaparken, muhteşem kokusuyla insanı mutlu da ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan yaglı seriyi bende cok merak ediyordum ama sampuanı ve vucut losyonu kokusu pek begenmedim. Serumu farklı mı kokuyor :)

      Sil