1 Temmuz 2013 Pazartesi

Innova DermoCare Yuz Yıkama Jeli

Merhabalar. 

Bugun sizlere Innova DermoCare Yaglı ve Karma ciltler icin olan sebum kontrol yuz yıkama jelinden bahsetmek istiyorum.
Bu jeli Gratis'in Anneler Gunu kampanyasından %50 indirimli almıştım. Daha onceden de Innova'nın bu setini kullanıp begendigim icin tekrar almak istedim. Bakalım Innova bu jel icin neler demiş.

Gordugunuz gibi Paraben icermiyor. Benim icin cok muhim degil ama bunu onemseyenler icin iyi bir ozellik. Seffaf jelimsi bir yapısı var. Cildime makyaj yapmıyorm ama gun icinde biriken kirleri guzel temizledigini dusunuyorum cunku ardından tonikle geçtigimde pamuk hala beyaz kalıyor. Kopurmesi de gayet guzel . Sebum konrolu konusunda bir yorum yapamıyorum .Yaglı bir cildim yok  hassas ve  akneye meyilli oldugu icin bu tarz urunler de kullanıyorum. Benim cildimde kullandıgım sure boyunca aknelenme , hassasiyet , kızarıklık yapmadı . Hatta onemli bir nokta cildim yaglı olmamasına ragmen yaglı ciltler icin olan bu urunu kullandıgımda cildimi kurutmadı. Severek kullanıyorum. Biterse tekrar alabilecegim bir urun. 
Fİyatı indirimsiz 12 lira civarında ve 150 ml. Su an  Gratis'de Innova urunlerinde %30 indirim var. Denemek isterseniz gaye uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Not: Kokusu biraz garip. Serinin tum urunleri aynı garip kokuya sahip .Bir sure sonra alısıyor ınsan ve kalıcı olmadıgı ıcın de cok rahatsız etmiyor. 

2 yorum:

  1. Gratis'e o kadar gitmeme rağmen bu markayı ilk defa görüyorum daha bilmediğim neler çıkacak kim bilir :) Gittiğimde mutlaka bakacağımm :) ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım zaten Gratislere Anneler gununden once geldiler. Daha onceden cosmo homelarda vardı Gratsilere de gelmesi cok iyi oldu =) bakmanı onerırım =) <3

      Sil