29 Eylül 2013 Pazar

Haftanın Favorileri #2

Merhabala.
İkincisini yazdıgım haftonin favorileri yazısı ile karsınızdayım. Bu hafta neler surup surusturdugume bir goz atalım : 
İlk olarak NYX caviar & bubbles far paleti : Bu paleti daha yeni yeni kullanmaya basladım. Bu hafta da ustten 1 . ve 4. renkleri kullandım sadece. Zamanla kullanıp yazısını yazacgım.

The Balm Gloss : Bu gloss'u cok begeniyorum . Yazısı icin tıktık.

Essence Far Bazı : Bu bazla ilgili oncelikle sunu belirtmek istiyorum kaldırılıyor yorumları gelmşiti bir onceki favoriler yazıma ama kaldırılmıyormus arkadaşlar. 2013-2014 Essence kataloglarında ve internet sitesinde bu baz gozukuyor. Bazı begenerek kullanıyorum. Far surmesem bile elim gidiyor . Yazısı icin tıktıktık

Rimmel London Concealer : Bunun yazısını henuz yazmadım ama yakında yazacagım begenerek kullanıyorum. 

Alix Avien Twin Maskara : Yazısını yazacagım . Kullanmak icin kullandım aslında benim favorim degil.

Nivea Visneli Dudak Nemlendiricisi : Bundan hepimiz kullanmısızdır herhalde. Bu hafta dudaklarıma renk versin nemlendirsin diye bunu surdum. 

Rimmel London Jel Eyeliner : Yazısı icin buraya tıklamanız yeterli. Cok memnunum begenerek kullanıyorum.

Loreal Volume Million Lashes Maskara : Loreal maskaralarını surekli cok basarılı buldugumu dile getiriyorumz zaten . Bu maskaradan cok memnunum. Yazısını yakında yazacagım. 


Benim bu haftaki favori makyaj urunlerim hatta hafta boyunca toplam kullandıgım makyaj urunleri bunlardı. Her hafta ozellikle farları degistirmeye calısıyorum kı her urunumu kullanabileyim. 

20 yorum:

  1. HAFTANIN ÜRÜNLERİ POSTLARINI ÇOK SEVDİM BEN :)

    YanıtlaSil
  2. Essence'in far bazı kaldırılmasın zaten! O olmazsa ne yaparım ben!?

    YanıtlaSil
  3. Bazilarinin yazisini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim oncelikli istedikelrini soylersen yazilarini daha one alabilirim :)

      Sil
  4. Nyx de ki renklere bayıldım :) ama hep kahve ve tonlarına gidior elim hiç renkli bir paletim yooook !!
    Favoriler yazılarını okumayı çok seviyorum yahu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim bu palete bakmani oneririm o zaman . Resimde pek net degil amaa icindeki renkler cok guzel ve dogal. Bende favoriler , bitenler ve alsveris yazilarina bayiliyorum :)

      Sil
  5. Paletinin renkleri çooooooook güzel. İnsanın baktıkca makyaj yapası geliyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok begeniyorum o paletii minnacik ama cok islevli bir palet cok seker :)

      Sil
  6. balm glossa ve volume million lashes'a ben de bayılıyorum. far paleti de süpermiş:) almak lazım ama kozmetik diyetine yeni girdimm:/ pfff beni hep bu favoriler yazıları mahvetti:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balmin glossu ve volume million lashes gercekten cok guzeller. Canim diyette olsan da eger nyx urunleri rossmannda indirime girerse almani tavsiye ederim . Indirimsiz fiyati bile cok degil 10 renkli bir palet icin bence ama indirimde alinirsa tadindan yenmrz :)

      Sil
  7. NYX paletin renkleri güzelmiş. Rimmel London Jel Eyeliner'ı meak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O pelet gercekten cok tatli ve kullanisli . Rimmelin jel eyelinerinin yazisi var blogumda ve eger eyeliner ihtiyacin varsa kesinlikle tavsiye ederim . Ben cok memnunum . Bir de bayramda indirim olursa cok daha uyguna gelir ki normal fiyati da oldukca uygun :)

      Sil
  8. far bazını bende beğenerek kullanıyorum bloğunu takipteyim bende beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/09/eylul-favorilerimmm.html

    YanıtlaSil
  9. geçen bir sürü gördüm far bazından sanırım rossmanndaydı. kaldırılmamasına sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevindim canım uygun fiyatlı guzel bir urun. Bir de ustune renk vermesi cok hosuma gidiyor. Yoksa aklımda The Balm var ama renksiz oldugu icin yanasmıyorum :)

      Sil
  10. canım niveanın lipbalmları asit falan içeriyormuş ve ilk sürdüğünde nemli bir his bıraksada dahada kurutuyormuş sonradan. biyerden duydum ama deneyince kendimde gerçekten öyle. blistex yada tves rocher lipbalmları öneririm. (bunu okurken bu neyin kafasında deme :D iyi niyetli urarım :* ) bu arada palete bayıldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tesekkur ederim uyarın icin . oyle demedim valla mutlu oldum aksine bilgilendirdigin icin :)) Su son bir kac gundur yves rocher kullanıyorum . Nivea da kayboldu nasıl olduysa. zaten sıkılmıstım bir de senin yazını gorunce oh iyi olmus diyorum :))) Palet cok dimiii bende cok begeniyorum onu :))

      Sil