6 Eylül 2013 Cuma

Loreal Glam Shine Balmy Gloss 912

İyi gunler.
Nasılsınız ?

Bugun sizlere bloglarda cok yazılıp cizilen ama benim de yazmak istedigim Loreal'in Glam Shine Balmy Gloss'undan bahsedecegim. Bendeki rengi 912 Sin For Peach.
Bu rengi bloglardaki swatchlarda begenmiştim, magazaya gittigimde 915 il2 912 arasında kalsam da 912 daha dogal durudugu icin bunu aldım. 



Bu kalem rujlar aslında ruj gibi degil sheer yapıları var. Dudagınza surdugunuzde ilk katlarda belli olmuyor hafif ışıltı katıyor sadece hatta ben bu ruju surdugumde anneanneme rujum nasıl diye sormustum o da dudagında bir sey yok ki demişti cunku bu renk  tek kat suruldugunde benim dudagımla aynı renk hemen hemen. Tam rengni alabilmek icin bir kac kat surmek gerekiyor ama surdugunuz bir kac kat dudakta kesinlikle agırlık yapmıyor. Dudakları bence nemlendiriyor hafifte olsa . Kalıcılıları cok fazla degil bir sey yiyip icmediginiz takdirde idare edebilir ama bir seyler yiyip ictiginzde tazelemeniz gerekiyor  ben sorun etmiyorum bunu.

Loreal'in kalem rujları 30 lira. İndirimleri beklerseniz daha uygun fiyata alabilirsiniz. Ben ruj kullanan biri degilim ama bu glossumsu rujları cok begendim. Tek kat surdugum icin dudagımda yokmus gibi duruyor bu yuzden biterse tekrar alırım. 

8 yorum:

  1. çok güzel bi rengi var :)

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş duruyor. Güle güle kullan :) Bir gün ben de edineceğim bunlardan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Alicecim . İndirim zamanında alırsan cok guzel ve uyguna gelir :)

      Sil
  3. h&m lippenler bitmiş kuzum inşallah almışsındır :/ bugün gittimde talan etmişler testerlar bile yok olmuş ortadan :S çok sinir oldum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım gercekten mi :O ben istanbuldayım ve gidemedim haliyle belki ben gelene stoklar yenilenmiş olur. nasıl talan etmişler oyle :/

      Sil