10 Eylül 2013 Salı

Pantene 2 Dk'da Etkili Onarıcı Sac Bakım Maskesi

Merhabalar.

Bugun sizlere Pantene'in 2 dakikada etkili onarıcı sac bakım maskesinden bahsetmek istiyorum. Bu maskeyi 3.9 liraya almıstım ama kendimi nasıl kaptırdıysam Normal- Kalın telli saclar icin olnanını almıstım. Bakalım Pantene bu maske hakkında neler demiş.
Kuru/yıpranmış saçlar için yoğun nemlendirme ve koruma*

Yoğun onarıcı maske içerdiği mikro besleyiciler ile nemi hapsetmeye yardımcı olur. Şekillendirmelerden dolayı ileride oluşabilecek yıpranmalara karşı saçlarınızı korumaya yardımcı olur ve saçlarınıza sağlıklı ve parlak bir görünüm sağlar.

*şekillendirmelerden kaynaklı yıpramaya karşı

Benim bu maske ile ilgili goruslerime gelirsek oncelikle kabı cok kotu. yani o sarı yerden acmak işkence gibi ben ugraşmamak icin tum kapagını actım sonra kapttım . O arada yere dustu ve sarı kapak acılınca maskenin bir kısmı yere saçıldı.  Bende İstanbul'a gelirken kapagını bantladım gordugunuz uzere etrafa dokulmesin diye.Ayrıca cok berketsiz cıktı hemencik bitti yani.

Maskenin kokusu guzel klasık Pantene kokusu. Kıvamı maskeden daa cok sac kremi gibi. Beim saclarım ince telli oldugu halde saclarıma agırlaştırma yapmadı. Kolay taranmasını sagladı ve yumusattı ama bunlar her sac kreminden beklenen ozellikler zaten . Onun dısında ben cok etksini goremedim. Bence Watsons maskeler hem fiyat hemde performans hem kullanım hem de gramaj acısından bu maskenin bir kac adım onunde.  Ben indirimli fiyatı ile aldım ama normal fiyatını hakettigini dusunmuyorum. Normal fiyatı 11-13 lira civarında yanılmıyorsam. Tekrar almam evde 2 tane ince telli saclar icin olanı var onları da kullanıp yorumlayacagım.

9 yorum:

  1. Selam canım ben de yeni aldım bu maskeyi ince telli saçlar için oalnını.Ben memnun kaldım şimdilik saçlarım hiç kabarmadı ve çok yumusattı.Fiyatına göre etkisi cok bence ...
    Bana da beklerim canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım herkese etkisi farklı olabiliyor. Benim saclarım da ince telli bir de ince telli olanını kullanacagım nasılmıs bakalım diye ve senin memnun kalmana cok sevindim :)

      Sil
  2. Bende Watsons maskelere bayılıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyiz senacım watsons maskeler cok guzel gercekten :)

      Sil
  3. mail adresini bulamadım burdan yazıorum canım ..Mimlemek istiyorum seni http://mervelil.blogspot.com/2013/09/evde-yalnzken-neler-yaparsnz-mimlendim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mervecigim mail adresim en altta yazıyor balbocegiilekozmetik@gmail.com :)) mimi de en kısa surede cevaplayacagım tatlım tesekkur ederim :)

      Sil
  4. pantene in başka bir versiyonu olan maskesini kullanıyorum verdiği yumuşaklık harika kolay taramamı sağlıyor ama hepsi bu! zaten bu saç ürünlerinden aman aman bir beklentimde yok, nerdeyse bütün markaları kullandım hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı onarmaymış düzeltmeymiş hepsi hikaye kuzum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bende oyle dusunuyorum ki sadece maske ile de bitmiyor zaten bakımlar. Gerci kullandıgım bir maske cok guzeldi gercekten onarıyordu surekli dile de getriyorum onu ama piyasadaki maskelerden oyle mucize beklemiyorum. kolay taransın yumusatsın yeter yani :)

      Sil
  5. Bendede ince telli olanlar icin beyaz renkte olan var kapagi cok zor aciliyor bende senin gibi yapiyorum ama pek memnun kalmadim ya biraz ağırlaştırdı

    YanıtlaSil