7 Kasım 2013 Perşembe

Alix Avien Twin Maskara

Merhabalar.

Bugun sizlere Alix Avien'in Twin maskarasından bahsetmek istiyorum. 
Maskaranın bir ucu yeşil diger ucu da siyah olmak uzere 2 renkten olusuyor ve twin adını da buradan alıyor. 



Fırcasının yapısı degisik birazcık. Donerli kıl fırcadan olusuyor bu benim icin eksi bir ozellik cunku her fırsatta silikon uclu maskaralardan hoslandıgımı dile getiriyorum.



Benim bu iki renk ile ilgili yorumlarıma gelecek olursak . İkisi de renklerini guzel veriyorlar ve temizlenme konusunda zorluk cıkarmıyorlar. Siyah olan arada goz altına dokulme yapabiliyor ne yazik ki ,  yeşil olanda boyle bir sorunla karsılaşmadım.  Fakat fırcaları ve yapıları nedeniyle kirpiklerde yapısmaya ve topaklanmaya neden olabiliyorlar. Hacim verme ve uzatma konusunda da bence basarısızlar. Hatta nedense benim kirpiklerimi oldugundan daha cılız gosterdiler. 

 Ben tek kat bu maskarayı surdukten sonra yukarıda gordugunuz Rimmel London'ın Scandal Eyes Show Off maskaranın degişik fırcası ile kirpiklerimi guzelce tarıyorum. Taradıgımda yapısan kirpiklerim ayrılıyor . Eger ustunden tarakla taramyı dusunurseniz ve gunluk dogal duracak rimel arayısındaysanız memnun kalabilirsiniz.

Maskarnın fiyatı 20 TL civarında , indirim donemlerinde daha ucuza sahip olabilirsiniz fakat ben tekrar almayacagım cunku memnun kalmadıgım maskaraların basında geliyor . Hatta bitmesini bile beklemeden cope gidecek kendisi bu ay . Bunun yerine Gizem'in videolarına gorup bende de cok merak uyandıran ve alınacaklar listemde olan aynı markanın Volumplus maskaralarına da bakabilirsiniz. 

Gozumdeki durusu ne yazik ki yok cunku ne acıdan cekersem cekeyim duzgun bir goruntu yakalayamadım. 

4 yorum:

  1. Alix Avien' in bir maskarasını denemiştim kabus gibiydi bitmeden atmıştım tekrar ASLA almam dediğim bir marka oldu maskara konusunda.. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende genel olarak Loreal maskaraları cok basarılı buluyorum ama Rimmel London'ın yeni maskarasını da cok merak ediyorumi:)

      Sil
  2. Kirpikleri yapıştırması ve topaklanma yapması hiç iyi değilmiş birtanem, Uzak durmak lazım :P Öperimm ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bebegim . Fiyat olarak karsılastırısak Maybelline maskaralar cok daha basarılı. Hatta Flormarın da basarılı maskaraları var bu fiyatlarda. Bende opuyorum tatlım <3

      Sil