10 Kasım 2013 Pazar

Flormar Manyetik Oje MG08


Haftanın ilk gunu benim cok begenerek kullandıgım sonbahar-kışa yakıstırdıgım Flormar'ın manyetik ojelerinden MG08 numaralı olanı konugumuz olsun istedim.Bu oje koyu füme rengi ve icerisinde minik ısıltılar barındırıyor.




Oje manyetik yapıda. Aldıgınızda icerisinden sekli vermek icin minik bir mıknatıs cıkıyor. Ojeyi tek kat ve ince yapıda uyguladıktan sonra tırnagımızı mıknatısın icerisine yerleştiriyoruz ve boyle guzel 3 boyutlu twist goruntu ortaya cıkıyor. 
Tek kat ve ince surmezsek ne yazik ki tam olarak bu guzel goruntu eldeedilemiyor ki tırnaklarımda bende tam olarak elde edememişim. Normalinde cok daha guzel oluyordu.

Kuruması oldukca hızlı sizi zorlamıyor. Bunda tek kat surmenin de etkisi vardır elbette. 
Ben ojelerimi 2 gun icerisinde cıkardıgım icin sorun olmuyor ama 2. gun uclardan silinmeye baslıyor. Soyulma degil silinme tam olarak.
Eger ojelerinizi 3-4 gun tutmaktan hoslanıyorsanız bu durum sizi rahatsız edebilir. Ama ben 2 gunde cıkarırım diyorsanız sorun omayacaktır.



Ojeyi cıkarmak ise oldukca kolay. Asetonla cıkarmaya calısırken zorlanmıyorsunuz. Ben alalı neredeyse 2 sene olmasına ragmen hala yapısı bozulmadı onu da belirtmem gerek. 

Ben ilk cıktıgında 5.5 liraya almıstım . Simdi ise fiyatı 1.95 liraymıs. Bence denemeye deger. Fiyatının bu kadar ucuzlamıs oldugunu gorunce ben 1-2 rengini daha almaya karar verdim.

11 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım :) İlk yurtdışında çıktığı zaman ilgimi çekmişti bu mıknatıslı ojeler ama sonradan hevesim kaçtı dönüp yüzüne bile bakmadım, sanırım ojeyi sür üstüne onu tut ohooo diye tembellik yaptığım için almadım bunlardan :D Hala daha üşeniyorum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o kadar olmuyo tatlı hemencik oluveriyor. Usenme dene ence cok hos duruyor cunku :)

      Sil
  2. ben de aldım ama beceremedim, tırnakların yan tarafları olmadı:) Tamamen değdirmiyorsun dimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır canım. Tırnagıımı icindeki yerleştirme kısmına yerleştiriyorum. Oleyeec yapıyorum. Icerideki kısma tırnagının ucunu otutturusan cok guzl olur bence :)

      Sil
    2. bir daha deneyeyim bakalım

      Sil
    3. :)) Umarım istedigin sonucu alırsın :)

      Sil
  3. Blogta senin için ''Sonbaharı Seviyorum'' mimi var canım :)

    YanıtlaSil
  4. çok guzel uygulamıssın tırnak yapında cok düzgün. :)

    YanıtlaSil
  5. bende golden ros.var ama üsenirim hep.güzel yakishmish sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cok tesekkur ederim :)) Usenilmese aslında bu tarz ojeler cok hos duruyor :)

      Sil