24 Kasım 2013 Pazar

Yuva Arayan Patiler

Merhaba.
Sınavlarım daha dun bitti ve bugun anca yazı yazabiliyorum. Sınavlardan sonra da ilk yazımı yuva arayan bu minik patiler ile ilgili yazmak istedim.

Burada sadece bir kısmı var . Zamanla hepsinin guzel resimlerini koyacagım ama bu minik patilerle aile olmak , onlara yuvanızı acmak isterseniz PİSİCİKLERİMİZ 'İ ziyaret etmeniz yeterli . 




Mırnav Hanım 1.5 aylık bir melez.Ne kadar da masum masum bakıyor ? 






Kırpık minnacık seker mi seker bir oglan .





Petek cok tatlı cok seker bir kız degil mi . Onun ailesi olmak istemez misiniz ?





Bambi'deki tatlılıga bakar mısınız ?  Tam yemelik degil mi :)

Resimler PİSİCİKLERİMİZ 'den alınmıstır. 

6 yorum:

  1. Yaaa sahiplensinler bu miniminnoşlar :( Tam yemeklik değiller mi ablası yaa... Bizde geçenlerde yeni bir evlat daha edindik. Annesi ölmüş yavrucağımın iki gündür annesinin ölüsü üstüne yatıp ağlıyormuş. Hala içim parçalanıyor :( Annemde duyunca aldı eve getirdi. Büyük kedimiz var diye korktuk nasıl olacak diye ama bırakamazdık asla! 1 hafta geçti beraber yanyana yatmaya başladılar yavaş yavaş ısınıyorlar birbirlerine. Benim hayvanlarla ilgili çok hikayem var. Bu canları satın almak yerine, üretimine neden olmak yerine lütfen sahipsizleri sahiplenelim.. Evdeki miniğe baktıkça içim eriyor.. Ya sokaklarda olsaydı diyorum, ya üşüyüp ölseydi, ya başka bir kedi gelip gözünü çıkarsaydı, ya köpekler parçalasaydı.. Bu durumda olabilecek bir sürü kedicik var inşallah hepsi sahiplerine kavuşur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablası valla hepsi tam yemelik mıncırmalıklar. İnşallah hepsine guzel yuvalar bulunur.
      Bende senin gibi dusunuyorum canım. Sokakta barınaklarda yuvaya ihtiyacı olan o kadar guzel kedicikler varken neden gidip ozellikle satın alınıyorlar anlamıyorum. Gecen gun barınaga gittigimizde bir suru minnacık bebişler vardı . Hepsi de kendini sevdirmeye calısıyordu . Onlar sevgiye ilgiye o kadar muhtac ki yanlarına biri gidince cok mutlu oluyorlar.
      Siz cok guzel bir sey yapmıssınız tatlım. İyi ki bulmussunuz o yavrucagı dısarıdaki hayat bebek kediler icin cok daha acımasız oluyor ne yazik ki . Senin kedin ile anlaşması da cok iyi olmus . Bizim kızımız ne yazik ki kabullenmiyor eve yavru . Bebişler geldigi zaman surekli farklı bir yerde tutmamız gerekiyor .:))

      Sil
  2. Sadece kedileri değil köpekleride gösterseniz keşke :)
    canselkc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Sevgili balböceği.. Burayı yeni gördüğüm ve fark ettiğim için kendime sinir oldum..:(
    Benim yuva aradığım pisileri paylaşmış sın. Biliyor musun şu sonuncu olan bambi artık benim kızım oldu:) 2 yaşında..Alex ise çok şanslı bir aileye gitti. Hala onlarla yaşıyor . Çok yakışıklı bir oğlan oldu.. Petek kızı ise bakan kişi sokağa saldı:( En üsteki şeker ise melek olmuştu...Pisiciklerim blogunun ismini ise Her kediye bir yuva yaptım. Hatta facebook sayfası bile var..
    http://herkediyebiryuva.blogspot.com.tr/

    Uzun zamandır kimseyi takip edemiyorum. Ama bundan sonra pek yazı kaçırmak istemiyorum. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Shemellon , uzun süredir buralarda olmadığın için ben de burayı güncelleyemedim. Gerçi tüm kedişler güzel ailelere gitse de hiç güncellememiz gerekmese keşke.
      Bambi için çok sevindim. Kocaman bir kız olmuş. Üstelik harika bir ailesi var. Alex'e de çok sevindim.
      Petek kız ve minik şeker iise beni çok üzdü. Neden insanlar bu canları alıp sokağa bırakır anlamıyorum ama bu yaklaşımda olan insanlara hiç tahammül edemiyorum. Benim oğluşumu da sahiplenmişler üstünden 1 hafta geçmeden biz buna bakamıyoruz demişler. Küçüçük canın ne zararı olmuş acaba diye düşündüm ama iyi ki bakamamışlar diyorum her an geç olmadan biz tanıştık onunla :)
      Ben facebook kullanmıyorum ama Her Kediye Bir Yuva sayfasında gördüğüm ilanları burada sürekli güncellemek istiyorum izin verirsen :)

      Sil
    2. Orayıda bir türlü günceleyemedim. Ama yakında ona da el atacağım. Tabi ki paylaşabilirsin. Sorman hata. Ne kadar çok paylaşım o kadar çok can demek.. Senin pisinin fotoğraflarını merak ettim.. Öpüldün:) İnstgram adresinden takip edelim..

      Sil