19 Aralık 2013 Perşembe

Bioderma Sensibio Forte

Herkese merhabalar. 
Yazılarımı surekli takip eden arkadaşlarım Bioderma urunlerini ne kadar cok begendigimi ve cilt bakımımda cogunlukla Bioderma urunlerini tercih ettigimi bilirler. Bugun gene bir Bioderma urunu ile karsınızdayım . Bugun ki urunumuz ise Bioderma Sensibio Forte. 

Bu kremi ben degil bitanem kullandı. Bu yazıda da onun sozleriyle yazacagım ama once sizlere onun cildinden ve sıkıntısından bahsetmek istiyorum. Cildi hassas , trastan sonra soguk havanın da etkisiyle  dudak kenarlarından cenesine ve hafif yanaklarına dogru ciddi kızarklık , soyulma , gerginlik sorunu yasıyordu . Hatta canı yanıyordu. Bir cok krem denediyse de sonuc alamadı en sonunda benim tavsiyem uzerine bu kremi aldık. Bakalım Bioderma'nın bu krem ile ilgili vaatleri nelermiş : 
Çok hassas ciltlerle bile uyum içersinde olan özel formülasyonu sayesinde duyarlılığı artmış, kızarıklık ile sorun içersinde olan, gerginlik ve batma hisleri yaşayan ciltlere çözüm olmak için tasarlanmıştır.
Duyarlılığı artmış olan ciltlerde gün boyu rahatlama ve yatıştırma vaat eder.
Cildi güçlendirir ve dış etkenlere karşı savunur.
Dermotolojik ve estetik uygulamaların ardından cildi anında yatıştırır ve rahatlatır.
Duyarlılığı artmış olan kızarık cilt yavaş yavaş normal tepkiler vermeye başlar.
Cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olur. Tıraş, peeling, lazer uygulamaları ve dermatolojik operasyonlar sonrası oluşan kızarıklıkların ve güneş yanıklarının yatıştırılmaşında yardımcıdır.
Cildin doğal savunma sistemini destekler ve cildi zinde tutar.
Nemlendirici ajanlar ciltteki tahriş ve kuruluk ile mücadele eder.
Sensibio Forte ciltte uzun süreli rahatlık sağlar.
Sensibio Forte kadınlar, erkekler ve çocuklar için uygundur.

Bioderma'nın acıklamalarından da gorceginiz uzere bu krem tam bitanemin cildine gore. Peki o bu krem hakkında neler demiş , kullandıgı sure boyunca sorunları azalmıs mı ?
Bir de onun goruslerini alalım.
"Bu kremin cok yumusak bir kıvamı var . Cilde surdugun anda emiliyor , yedirmek cok kolay , kaygan bir formulu var ve hemen yok oluyor. Kızarık bir bölgeye suruldugunde , kızarıklıgı 5 dakikada alıyor. Kuru kısımlara ilk suruldugunde hafif bir yanma hissi verse de bu his bir kac saniye icerisinde yok oluyor. Kızarık yerlerdeki kurulugu ve acıyı alıp rahatlatıyor. Gun icerisinde en az 2-3 defa surmek gerekiyor etkisi cok kalıcı degil ama duzenli kullanıldıgında kuruluk , kızarıklık hicbir sey kalmıyor. Bakımlı , parlak bir cilt ortaya cıkıyor. Kokusuz oldugu icin diger denedigim kremler gibi rahatsız etmiyor. Tras sonrası olusan rahatsızlık ve gerginligi guzelce geciriyor. Sivilce ve akneye neden olmadı . Cok az bir miktarı bile buyuk bolgelere yetiyor. Dolayısıyla uzun sure gidebilecek boyu var . "

Krem kendisinden beklenenleri gayet guzel yerine getiriyormus. Ben de bu etkilere birebir sahit oldum zaten . Eger soguk havalarda bu tarz kızarıklık , gerginlik siyaketleriniz oluyorsa , cildinizde olusan tahirşle ve kurulukla savasmak istiyorsanız bu kreme sans verebilirsiniz. Krem 40 ml ve 59.5 tl . Dermokozmetik urunler satan internet sitelerinin sık sık yaptıgı kampanyalarla daha uygun fiyata alabilirsiniz. 
b
Bi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder