18 Aralık 2013 Çarşamba

Elf Mineral Far Bazı

Bugun ne yazik ki ülkemizde bulunmayan Elf markasının mineral far bazı ile ilgili goruslerimi paylaşmak istiyorum. Aldıgımdan beri surekli kullandıgım icin artık yorumlayabilirim diye dusundum.

Bildigim kadarıyla Elf'in 3 ceşit far bazı var. Ben alırken Mineral olanını almak istedim. Elf bu mineral far bazı ile ilgili neler demiş , ozellikleri nelermiş . Bir bakalım :
"Bu zarif ve tamamen saf goz far bazı yaslanmayı engellemeye yardmcı A , C , E vitaminleri icerir ve cildi nemlendirir. Formul cildinizde kolayca kayar ve hızlıca kaybolarak farınızın daha uzun sure kalıcı ve akmaya karsı dayanıklı olmasını saglar. Mineral far bazı en sevdiginiz mineral farınızla birlikte kullanılarak uzun sure kalıcılık , guzel ve canlı renkler saglaması amacıyla dizayn edilmiştir. Paraben ve koruyucu madde icermez . Havanlar uzerinde test edilmemiştir . "

Renkli gibi gozuksede baz daha sonra seffaf bir hal alıyor. Essence baz gibi degil. Goz kapagının rengini eşitlemiyor. Fakat suruldukten sonra pürüssüz bir goz kapagı olsuturuyor ve farı uygulamak icin zemin hazırlıyor. Gorevini de guzelce yerine getiriyor. Far goz kapagınızda uzun sure tutunuyor , daha kalıcı oluyor ve renkleri daha iyi yansıtmanızı saglıyor. Gelin bir de swatchlarda nasıl durduguna bakalım.
Solda bazla , sagda bazsız uygulama 
Far olarak Cecile Satin Mono Eyeshadow 'un 115 numaralı farını kullandım. Fark ortada degil mi ?

2 yorum:

  1. Fark gerçekten ortada kuzum :) Türkiyede olmayan ürünlere bakıp bakıp iç geçirmekle geçecek ömrüm :P Güle güle kullan ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim tatlım ama ic gecirme . Senin de sahane bir kuzenin varr :)))

      Sil