17 Şubat 2014 Pazartesi

Organique Magaza Turu

Merhaba.
Pazartesi gunu Organique'in Antalya'da bulunan Isıklar subesini ziyaret ettik. Urunlerin Turkiye dagıtımcısı ve Magaza sahibi Ugur Bey , Eşi ile birlikte cok guzel agırladılar bizi. Hem urunler hakkında konstuk hem de urunleri deneme fırsatı buldum . Kendilerine buradan tekrar cok tesekkur ediyorum.
Magaza ve urunleri gormeden once Organique hakkında bir kac sey soylemek istiyorum. Organique ; natural kozmetik urunlerinden olusan bir Polonyo markası. Urunler Avrupa Birligi standartlarına gore uretiliyor ve ilk basta insanda guven duygusu olusturyor. Ayrıca urun cesitliliginin de oldukca fazla oldugunu soyelemem gerek. Urunlere ve magazaya goz atalım şimdi .

Fresh &Fruity Serisi
Bu seride Body Jelly Peeling , Vucut Suflesi ve Dus jeli bulunuyor. Markanın tum urunlerinde oldugu gibi urunler rengarenk ve kokuları muhtesem.







SPA serisi 
Bu seride vucut scrubı ,body butter ve hem yuz hem vucut icin kullanılabilen serumlar bulunuyor.
Bu seride dogal bronzluk isteyenler icin Cikolatalı seri , selulitlerden kurtulmak isteyenler icin kafeinli seri  , vucut lekelerinden kurtulmak ve kuru , sarkan , kılcal damarlı ciltlerin ihtiyacı olan nemi vermek icin ozellikle sigara icenlere onerilen Kızılcık ozlu seri , cilt ynileyici ve nemlendirme ozelligi olan Keci Sutlu seri ve kısa ozel içinizi ısıtan Baharatlı seri bulunuyor. Hepsi birbirinden guzel .





Not: Kafeinli serum vucut kullanımı icin uygun. Yuz icin kullanımı onerilmiyor. Fakat Yeşil Cay ozlu serum yuz ve vucut icin kullanılabiliyor.
Botanic Garden Serisi ve Bloom Essence Serisi 
Botanic garden serisnin ambalajları cok farklı gozuktu benim gozume ama icerikleri cok daha farklı.  Urunler Ethanolamin, Paraben, Peg, Sles-Als-Sls, Mineral Yağ, Phtalate & Derivative gibi maddeleri icermiyor. Vegan bir seri bu nedenle vejeteryanlar da guvenle , gonul rahatlıgı ile kullanabilir.
Dus jeli , vucut peelingi , vucut losyonu ve sabundan olusuyor Botanic Garden serisi.. 



Bloom Essence serisi Vucut peelingi , body butter , Banyo nektarından ve intim emulsiyonundan olusuyor.
Fotografta en ust sıradakı seri Bloom Essence serisi. Bu seri de icerisinde Paraben, Peg, Sles-Als-Sls, Mineral Yağ, Phtalate & Derivative , Ethanolamin icermiyor. ( En ust sıradaki seri Bloom Essence serisi iken en alt ve orta sıra Botanic Garden serisi )
Balkabagı ozlu nemlendirici ve Maske 
Bu yeni bir seri ve tum cilt tipleri icin kullanılabiliyor. Balkabagı kozmetik sektorunde yeni yeni tanınmaya baslıyor ve oldukca da faydalı.
Eternal Gold Serisi
35 yas uzeri bayanlar icin onerilen kırısıklık karsıtı sıkılastırıcı bu seri ; goz kremi , gece kremi, gunduz kremi , makyaj temizleyici , tonik , banyo nektarı , vucut balmı ve banyo tuzundan olusuyor. 


Ayrıca ; 
Banyo nektarı : Etanolomin, alkol, paraben, sülfat, silikon İÇERMEZ. 
Vucut balmı, gece ve gunduz kremleri , goz krem, makyaj temizleme losyonu , tonik ; Silikon, Ethanolamin, Paraben, Phtalates & Derivatives, Peg, Sülfat, Sentetik Boya, Alkol İÇERMEZ
Hayvansal ürün içermez
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir

Cilt Bakımını da Atlamamıslar 
Yuz temizleme Jeli , Tonik , Enzimatik Peeling , Akne Karsıtı ve Kızarıklık Karsıtı nemlendirici cilt bakım serisi.


 Yuz temizleme jeli , tonik ve enzimatik peeling ; Paraben, Peg, Sles-Sls-Als, Vazelin, Parafin Yağı, Silikon, Ethanolamin İÇERMEZ


Ayrıca Lavanta Suyu ve Cadı Fındıgı Suyu tonik olarak kullanılırken aynı zamanda kil maskelerinin aktivatoru olarak da kullanılıyor. Lavanta suyu ; karma , akneli , tahris olmus ciltler icin uygunken , Cadı Fındıgı Suyu ; akneli ,  kılcal damarlı ve alerjik ciltler icin uygun.
Ayrıca asagıdaki fotografta kil maskelerini, banyo kopuklerini , dogal sungerleri , halep sabunlarını , lavanta ve cadı fındıgı sularını , tamamen dogal , saf hindistan cevizi ve argan yaglarını goruyoruz.


Piyasada saf argan yagı ve hindistan cevizi yagı bulmak cok zor. Bir kısmı petrol turevi urunler icerirken bir kısmı da baska yaglardan olusuyor. Oranique markasının hindistan cevizi yagı ve argan yagı ise tamamen saf ve dogal. Ayrıca argan yagı 2012 yılında odul dahi almıs.
Gliserinli Sabunlar
Bu sabunlari insan kullanmaya kıyamaz ki. Su guzelliklere bakar mısınız ?
Ben hepsine ayrı ayrı bayıldım bayıldım.


Banyo Topları ve Banyo Tuzları



Creamy Whipler 


Bunlar dusta vucut kremleri . Renkleri sahane degil mi ?
Degişik kokularda Shea Yagları


Sac urunleri

Hem erkeklere hem bayanlara ozel sampuanlar , dus jelleri . Ayrıca sac bakım maskeleri ve erkekler icin tras urunleri.


 Bu arada sampuanlar ve dus jelleri de Silikon, Ethanolamin, Paraben, Phtalates & Derivatives, Peg, Sülfat, Sentetik Boya, Alkol icermiyor.
Magazadan genel goruntuler


ve dısarıdan ;


Uzun ve bol fotorgraflı bir yazı oldu.Umarım sıkılmamıssınızdır ve hosunuza gitmiştir. Organique urunlerine Antalya'da Isıklar  subesinden ulasabilirsiniz. E biz Antalya'da yasamıyoruz derseniz dermoeczanem'den , kamelya.com'dan , dermomarket.com'dan ulasabilirsiniz.
Organique Turkiye Facebook sayfası icin tıklayınız.
Ayrıca su an SPA Serisinde , Fresh & Fruity serisinde , Bloom Essence Serisinde , Botanic Garden serisinde , Creamy Whip serisinde 3 al 2 ode kampanyası var. 

Siz magazayı ve urunleri nasıl buldunuz ?
Cok yakında bir suprizimiz olacak. Takipte kalın.

10 yorum:

  1. Markantalya daki mağazanın önünden geçip içine girmemek için zor tutuyordum kendimi şimdi anlattın bakalım ne yapıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebegim biz senle Isıklar subesine gidelim bir ara istersen :)

      Sil
  2. Üühühhüühühüh Antalya'yı özledim okulumu özledimm .ürünler güzele benziyor denemek lazım bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neslihan'cıgım buyur gel tatlım misafirim ol :) Bu arada okulum derken burada mı okudun :))))

      Sil
    2. Evet Canım Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık .Tam harika 4 senem geçti orada.Gerçi bizim bölüm değişmiş sanırım artık 2 yıllığa çevirmişler.Antalya'da çok anım var..

      Sil
    3. Aaaa ama yine gel canımm :)) Antalya'nın yeri baska degil mi :)

      Sil
  3. Ben Antalya'ya gelince beraber de gidelim bebiğim. :)
    Kalpli sabunlara bittim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen gel gideriz tabiki bebegim :) Kalpli sabunlara bende bayıldım gercekten :))

      Sil
  4. Sabunlar beni mest etti. Birde farklı kokulardaki shea yağlarını çok merak ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabunlar harika gozukuyor gercekten :) Shea yaglarından ben hindistan cevizli olanı kullanıyorum cok memnunum canım :)

      Sil