25 Şubat 2014 Salı

Organique Spa Serisi Body Butter ve Vucut Peelingi

Merhaba.
Bugun sizlerle Organique markasının SPA serisine ait olan Baharatlı vucut yagı ve vucut peelingi ile ilgilı goruslerimi paylasmak istiyorum. 

Oncelikle Vucut Peelingine bir bakalım : 


Baharatlı Sekerli Peeling
Ölü derilerden arındırır / Purussuzleştirir
Baharat parcacıklı sekerli peeling cildinizi nazikce temizler ve cildi vucut bakımının diger asamalarına hazırlar.Dogal yaglar cildi yogun sekilde besler ve kullanım konforu saglar . Karanfil , Zencefil , Tarcın parcacıkları seker kristalleri ile cildi olu hucrelerden arındırır ve kan dolasımını arttırır. REGU-AGE Kompleksi enflamatuar olusumunu engeller. Peeling cildin ferah , ısınmıs ve guzel kokulu olmasını saglar.

Oncelikle sunu belirtmek isterim ki kokusu cok cok guzel. Bir cok kişinin tarcın kokusundan hoşlanmadıgını dusunuyorum fakat bu koku cok daha farklı. Tarcın kokusunun yanında zencefil ve karanfil  kokusunu da hissediyorsunuz .
İçerisinde seker tanecikleri olan bu peeling cildi cizmeden peeling gorevini guzelce yerine getiriyor , ölü deriyi guzelce temizliyor. Peeling yaptıktan sonra cildiniz yumusacık oluyor . Ayrıca cildi kurutmaması hatta bir de icerisindeki yaglar sayesinde nemlendirmesi cok hos. Daha onceden kullandıgım vucut peelingi cildimden zor arınıdıgı icin tum peelinglere on yargı ile bakıyordum. Bu peelingi kullanmadan once de itiraf etmeliyim ki korkmustum.Fakat korktugum gibi olmadı . Hic zorlamadan kolayca arınıyor ciltten. E daha ne olsun degil mi? 

Vucut yagına bakacak olursak : 
Baharatlı Vucut Yagı 
Anti Selülit ve Koruyucu Etkili
Shea Yagı - Tarcın - Acı Biber
Ozel aromatik vucut bakım yagı , ozellikle kıs mevsiminde kullanımı onerilir. Cilde yuksek dozda enerji saglar ve ısıtır. Tarcın , Acı Biber ve Kafein icerigiyle anti-selülit etki gosterir. REGU-AGE kompleksi kan dolaşımını hızlandırır ,  enflamatuar olusumunu engeller. Shea ve kakao yagı cildin hidro-lipid bariyerini yeniler , derinlemesine nemlendirir , sıkılastırır. Derinin koruma direncini arttırır. İklim sartlarının olumsuz etkilerine karsı korur. Cilt daha genc , elastik ve saglıklı bir gorunum alır. Portakal aroması uzun sure etkisini surdurur.  

Bu yagın kokusu da peeling gibi cok hos. İki urununde kokusu yogun olmasına ragmen kesinlikle bayımıyorlar. Aksine içinizi ısıtan kokuları var. 
Kıvamı katı . Tam body butter yani. Fakat katı kıvamlı  olmasına ragmen cilt tarafından kolayca emiliyor ve ipeksi bir his bırakıyor cildinizde.  Daha onceden vucudumun kurudugunu , pul pul dokulmeler o ve kuruluktan kaynaklanan kasıntılar oldugunu soylemiştim. Bu krem cildimi o kadar guzel nemlendirdi ki bu sorunların hic biri ile karsılasmadım. Serinin iki urunu de bence birbirinden guzel. 

Antalya'da yasıyorsanız Organique urunlerine Organique Isıklar subesinden ulasabilirsiniz. Antalya'da degilseniz uzulmeye gerek yok. Organique urunlerine Dermomarket.com , Kamelya.com ve Dermoeczanem.com sitelerinden de ulasabilirsiniz. 
Organique ile birlikte duzenledigimiz ve  bu yazımda da bahsettigim Baharatlı Body Butter cekilişimize katılmadayısanız katılmak icin tıklayınız.

Not: Urun firma tarfından denemem icin verilmiştir. Yorumlar objektif goruslerimi icermektedir.

10 yorum:

  1. vücut ppelingini kullanıyorum karpuzlu sanırım çok hoş kokuyor..

    YanıtlaSil
  2. bende dermo eczanemden kızılcıkli serumunu aldım daha gelmedi çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzel gınlerde kullan Adsız. Umarım hemen gelir. Memnun kalacagına inanıyoum :)

      Sil
  3. sevgili bal böceği organique kızılcıkli serumum geldi yüz için mi vücut için mi anlamadim üstünde rejuvenating cranberry serum yazıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Adsiz.
      kizilcikli serum hem yuz hem de vucut icin kullanima uygun.

      Vitamin bombası olan bu seri gençleştirici ve kuvvetlendirici etki gösterir.

      KIZILCIKözündeki A,C ve E vitaminleri kan damarlarını güçlendirir, serbest radikallere karşı cildi korur, lekelerin azaltmasını sağlar. ABI COMPLEKS hücre DNAsını korur. ÜRE cildin üst tabakasını yumusatır ve nemlendirir. SHEA ve SOYA YAĞI yoğun nemlendirir ve besler.
      Özellikle kuru, sarkan, kılcal damarlı ciltlere ve sigara içenlere öne

      Sil
  4. sevgili bal böceği süpersinnnnnnm seni çok seviyorummmmmmm :-)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel anlatmışsın canım , içerikleri nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım seriden seriye degişiyor . Bu iki urunun icerikleri gayet masumane gozuktu gozume ama sana ayrıntılı resim gonderyim ben :)

      Sil