3 Şubat 2014 Pazartesi

Victory & Bubbuls Kirazlı El Kremi

Bugun ki konugumuz kokusuna bayıldıgım Gratis'de satılan Vıctory&Bubbuls markasının kirazlı el kremi. Bu markanın daha onceden dus jelinin yazını yazmıstım.Onun yazısını okumak icin tıktık. Dus jelinin kokusunu cok begenince bir Gratis alısverişimde bu el kremini de alıverdim. İyi ki de almısım.

Ambalajı cok hos ve şirin. Krem-losyon arası bir yapısı var. Cok katı degil , cok da sıvı losyon gibi degil. Kokusu en basta da soyledigim gibi cok guzel. Ustelik bir el kremine gore kalıcı oldugunu da rahatlıkla soyleyebilirim.

Peki ya etkisi nasıl ? En bastan soylemeliyim ki cok kuru elleriniz varsa size yeterli gelmeyecektir. Daha cok normal ve hafif kuru ve gerginlik gosteren icin uygun bence. Surdukten sonra yapıs yapıs ve yaglı bir his bırakmıyor. Hatta bu konuda sırf ben mi boyle dusunuyorum diye anneme , komsumuza da denettirdim bir de Ebrucugumla derste hep bu kremi surunuyoruz ellerimize. Ebrucugum hep "cok guzel kokuyor ve yumsatıyor bir de yapıs yapıs yapmıyor " diyor. Annem ve komusumuz da aynı seyleri soyledi . Suruldukten sonra hemencik emiliyor. normal , hafif kuru ve gerilmiş elleriniz varsa gercekten nemlendiriyor ve yumusatıyor . Ama yogun bir nemlendirme ve yumusatma etkisi yok. Annemin elleri normal gerginlikte oldugu icin " cok guzelmiş ellerim nemlendi ama krem surmus gibi bir his yok . Agırlık yapmadı " diye belirtti. Kısacası yaglı his bırakmaması , yapıs yapıs yapmaması ve kolay emilmesi ile guzel bir krem. Tekrar belirtmek istiyorum ki kuru eller icin yeterli gelmeyecektir.

Galiba bu marka artık Gratisler de satılmıyor zira ben artık goremiyorum. Gorurseniz almanızı tavsiye ederim ama .
Gununuz guzel gecsin , elleriniz hep yumsacık olsun.

4 yorum:

  1. Nasıl kaçırmışım ben bunu kirazları görünce ağzım sulandı ^^ güle güle kullan kuzum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebegimmmm bulursan kacırma hemen al :) Tesekkur ederim tatlım :)

      Sil
  2. Benim ellerime kışın hiç iyi gelmemişti.Dolabımın bir köşesinde duruyor. :(

    YanıtlaSil