4 Mart 2014 Salı

Bir Tesekkur Yazısı

Merhaba.
Bugun gec kalmıs bir tesekkur yazısı ile karsınızdayım. Su sıralar blogumla pek ilgilenemiyorum cunku minik kedişim , oglusum hasta. O hastayken hic bir sey yapasım gelmiyor. Surekli yanındayım ve geceleri sadece 2-3  saat uyuyabiliyorum. Bundan kesinlikle şikayet etmiyorum o iyileşsin yeter benim icin . Bu yuzden pek keyfim yok. Neyse konumuza donelim.
Blog yazmanın en guzel taraflarından biri kalbi temiz, iyi yurekli , seker , içten yeni arkadaslarla tanısıyor olmak . Bende blog sayesinde cok guzel arkadaslıklar kurdgumu dusunuyorum.
Hayata Dair Ne Varsa  blogunun tatlı yazarı Neslihan'cıgım dan gecen hafta bir mail almıstım ve bana bir suprizi oldugunu soylemişti. Daha sonra bana cok guzel bir paket gonderdi. Paketi acıtıgımda ne kadar sevindigimi , mutlu oldgumu anlatamam . Cok guzel suprizler cıktı gercekten icinden.
Kutunun icinden gordugunuz bu guzellikler cıktı. Hemen kullanmaya basladım bile hepsini. Ayrıca Neslihan icimi okumus gibi bana H&M'in Nudes farını gondermiş. Bu farı magazada gormustum ve almakla almamak arasında kararsız kalmıstım. İcinden cıkınca cok mutlu oldum. Neslihan sayesinde ilk Benefit urunume de sahip olmus oldum. Neslihan'cıgım sana burdan tekrar tekrar cok tesekkur ediyorum bu guzel paket icin.

10 yorum:

  1. Canim cok gecmis olsun neyi var? İnsallah en kisa zamanda iyilesir.. Neslihan candir ya dusunceli, supriz yapmayi sevenn gonlu bol arkadasimiz :) Gule gule kullan hediyelerini hepsi cok guzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım. Neslihan.2a ne kadar tesekkur etsem az. Cok mutlu etti beni. Oglusum genclik hastalıgına yakalanmıs barınakta. Tedavi goruyor 4 gundur bizde dua ediyoruz iyileşsin diye. Umarım iyileşir minik bebegim :(

      Sil
  2. oy kıyamam nesi var kedişinin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genclik hastalıgına yakalanmıs ne yazik ki :( Zor bir hastalık , tedavisi suruyor hala. Allah yardım etsin minişime bir an once iyileşsin :(

      Sil
    2. zor ama yenilmez değil, şifalarım onunla, iyişecek inşallah kıyamam kuzuya

      Sil
  3. Hepsi çok güzel bebeğim güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun kuzuya :((

    YanıtlaSil