14 Mart 2014 Cuma

Live Clean Boya Koruyucu Bakım Kremi

Merhaba.
Bugun Live Clean markasının Boya Koruyucu Bakım kremi ile ilgili goruslerimi paylasmak istiyorum. Live Clean  dogal icerikli ve hayvanlar uzerinde deney yapmayan bir marka.
Krem %98 dogal iceriklere sahip. Organik Sertifakalı Bitkiler iceriyor. Ayrıca icinde DEA , Paraben , Fosfat icermeyen ve saf vegan olan bir krem. Sac rengini korumak, nemlendirmek icin formule edilmiştir.
Bu kremi bir suredir kullanıyorum hatta gordugunuz gibi baya azaldı. Kıvamı normal krem gibi ve hos bir kokusu var fakat sacta kalıcı degil. Etkileri ise maalesef pek olumlu degil. İnce telli ve kirecli sular nedei ile kurumus saclarım var. Bu yuzden cok cabuk karısıyor ve taramak inanılmaz zor hale geliyor. Krem ne yazik ki sacları yeterince yumusatmıyor ve kolay taranmasını saglayamıyor. Bu kremi kullanmama ragmen saclarımı taramadan once sıvı sac kremi kullanmam gerekiyor. Renk koruma konusunda pek yorum yapamayacagım . Saclarımı kendi rengine boyadım ve bu yuzden pek fark goremiyorum. Kısacası benim memnun kalmadıgım bir krem oldu.

2 yorum:

  1. bende bu markanın argan şampuanını kullanmıştım ve çok beğenmiştim, biraz pahalı olduğu için tekrar almadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan yaglı serisi ile ilgili hep olumlu yorumlar okudum .Cok da merak ediyorum ama fiyatları malum :))

      Sil