28 Mart 2014 Cuma

Yves Rocher Goz Makyaj Temizleyicisi

Makyaj yapmayı ne kadar cok seviyorsam temizleme kısmını da o kadar sevmiyorum. Fakat yorgun da olsam bitkin de olsam cildimin saglıgı icin makyaj temizleme asamasını hic atlamıyorum.

Bu asamada cift fazlı temizleyicilerden buyuk destek alıyorum cunku goz makyajını temizlemede genel olarak  basarılar. Peki Yves Rocher'nin Cift Fazlı  Goz Makyaj Temizleyicisi nasıl ?
 "En yoğun göz makyajını bile iz bırakmadan temizler.Suya dayanıklı makyajı kolayca temizlemek üzere formüle edilmiştir. 
Organik Peygamber Çiçeği suyu içeren formülü ile göz makyajınızı temizlerken hassas göz çevrenizi yatıştırır ve rahatlatır 
Kullanmadan önce çalkalayınız. Pamuk yardımıyla uygulanır. Durulama gerektirmez.

...Ve dahası: Çift dokulu formülü ekspres temizlik sağlar." 

Calkalandıgında iki faz birbirine karsıyor ve boyle gorunuyor.

Ben urunu pamuga dokup 10 saniye filan gozlerimin ustunde bekletip oyle temizliyorum. 
 Hassas gozlere ve goz cevresine sahip olmama ragmen bu urun gozlerimde veya goz cevremde bir soruna yol acmadı . Kullandıgımda gozlerimde yanmaya da neden olmadı. Suya dayanıklı maskara kullanmıyorum fakat suya dayanıklı eyeliner kullanıyorum . Eyelinerımı temizlemede gercekten zorluk cıkarmadı bunda bekletmemin de etkisi olabilir.  Rimel temizleme konusunda ise istedigim gibi degil. Bekletmeme ragmen sildigimde parca parca geliyor rimelim. Bu durum  " acaba temizlenmedi mi?" hissine kapılmama neden oluyor.  Zaten cift fazlı temizleyici kullandıgımda arkasından mutlaka Bioderma ile geciyorum . Bioderma ile ustunden gectigimde pamuga tekrar rimelimin siyahlıgının gelmesi de gercekten rimelimi iyi temizlemedigini gosteriyor. Ayrıca goz cevresınde yaglı bir his bıraktıgını da belirtmem gerek.

Bence orta karar bir urun . Maybelline'in cift fazlı goz makyaj temizleyicisinin cok daha basarılı oldugunu belirtmem gerek.


14 yorum:

  1. Merhaba :)
    Ürünü çalkalarken çok zorlanıyor musun? ben şimdi niveanınkini kullanıyorum da kolum kopana kadar sallamam gerekiyor, sevmiyorum o yüzden.
    O da bitmek üzere, belki bunu denerim canım, fiyatı hakkında bi bilgin var mı bi de?
    sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım fiyatı 18-24 lira civarında sanırsam. Calkalarken hic zorlanmıyorum tek bir kez calkalamayla birbirine karısıveriyor :)
      Sevgiler :))

      Sil
  2. Bu ürünü bende kullanıyorum. göz makyajını kolayca temizliyor ama yağlı yapısını sevmiyorum alternatif ürünler denemeyi düşünüyorum. Denenecekler listesine maybelline de eklendi :)

    YanıtlaSil
  3. Ben 1 dk bekletmeden rağmen waterproof olmayan rimeli tam temizlenmesi için epey ovuşturmam gerekiyor. Bu da biraz yoruyor gözlerimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum . Bu yuzden cok memnun kalmadım bende :(

      Sil
  4. Elimde var ama halen kullanmadım merak ediyorum neden kullanmıyorsam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kullandıgında senin yorumunu da bekliyorum :)

      Sil
  5. Benim göz çevremde yağlı temizleyiciler yağ butoncukları yaptı kullanmıyorum artık yağlı birşey :/ Makyaj temizleme sularıyla temizlemeye çalışıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa gercekten mi canım ? Ben de boyle sorunlar olmadı cok sukur ki :)

      Sil
  6. Bende de var bu üründen ama daha açmadım .Birini açınca diğerini kullanmıyorum çünkü.Ceydaya katılıyorum bende de minik yağ bezeleri oluşuyor böyle yağlı ürünler kullandığımda .Bakalım bunda nasıl olacak? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yag bezesi yapmaz tatlım. Benim goz cevremde yag bezesi olusturmaya cok musait cok sukur ki boyle bir sorun yaratmadı :)

      Sil
  7. bende kullanıyorum bundan
    sephoranın çift dokulusunu hiç beğenmemiştim en kolay rimelleri bile zor çıkarıyordu ovuşturmak zorunda kalıyordum bundan çok memnun kaldım 2. kutuyu kullanıyorum hatta
    ovuşturmak zorunda kalmıyorum bıraktığı yağlı his çokta yağlı gelmiyor bana
    hatta bioderma h2o da kalıntı kalıyor bunda kalmıyor işin garibi senin tersine :)
    ben indirimde 14.90 dan almıştım
    the body shop kullandım gözlerimi yaktı bunda yakma sorunu fln da yaşamadım
    rimelden rimele değişebilir galiba durum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım goz cevremdeki yaglı his cok onemli degil cunku ben hemen arkasından Bioderma ile geciyorum.Bioderma'da kalıntı kalması da ben cift fazlı temizleyicler kullandıgımda arkasından mutlaka bioderma ile geciyorum. Goz cevremde yag bezesi olusmasından korktugum icin. Bioderma ile gectigimde pamukta kalıntılar oluyor. Maybelline'den cok daha fazla memnundum. Rimelim de suya dayanıklı degil hatta ekstra siyah bile degil ama ben pek memnun kalmadım.
      Belki de Maybelline'den sonra basarılı gelmedi. Bir de onu denemeni oneririm mutlaka.Hem uygun fiyatlı hem de cok cok sahane bence :)

      Sil