2 Nisan 2014 Çarşamba

Benefit Posie Tint

Merhaba.
Bugun ki konugumuz Neslihan'cıgımın hediye ettigi Benefit'in Posietint urunu.
 Ambalajı gordugunuz uzere harika. Bir cok kişi ilk goruste oje sanıyor bu guzelligi.

Ben Benetint kullanmadım ama magazada inceledigimde Benetint'in kıvamının cok daha sıvı oldugunu gordum. Posietint , Benetint'e gore daha yogun yapıda.

Posietint cok cok seker pembe renkte bir urun. Hatta oldukca da canlı. İlk gordugumde bana iddialı gibi gelse de dudaklarıma surdugumde bayıldıgımı itiraf etmeliyim. Cunku surdukten sonra dudaklarıma kiraz yemişim gibi hafif bir pembelik verdi ayrıca dudakta hic yokmus gibi dogal durdugunu da belirtmem gerek. Likit bir urun olmasına ragmen surdukten sonra hemen sabitleniyor . Kalıcılıgı ise bence harika. Bir sey yiyip icmezsem 3-4 saat kalıyor.
"Eksisi yok mu ? "derseniz bence 1 tanecik var.
Eger dudaklarımı nemlendirmediysem dudakları kurutuyor ve ne yazik  ki o guzel dogal pembelik olmuyor dudaklarda. Aksine cok kotu bir kırmızılık - pembelik oluyor.
Ustteki normal surulmus hali .
 Alttaki fırcanın ucu ile nokta nokta koyup dagıtılıs hali

Benim cok begendigim bir urun oldu. Sevgili Neslihan'a boyle guzel bir urunu tanımama fırsat verdigi icin cok cok tesekkur ederim.


4 yorum:

  1. neslihan bitanedir :) ben de çok merak ediyorum bu ürünü.en kısa sürede denenecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitane gercektenn :) Set icinde olanı almanı tavsiye ederim. Orjinal şişesi cok cok buyuk mumkun degil bitmez herhalde :)

      Sil
  2. Dün dudağında hiç birşey yok gibiydi pek kalıcı değil sanırım ama alta baz olarak dudak kalemi sürüp bunu üzerine sürersen daha kalıcı olur diye düşünüyorum kuzum bide öyle dene =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım cok dogal bir pembelik veriyor. Kendi dudaklarım pembemsi olmadıgı icin bunu surdugumde azıcık pembe oluyor ve dudakta hic bir sey yokmus gibi duruyor. Oldukca kalıcı aslında. Hatta dun gece swatc icin bilegime surdugum sey hale azıcık duruyor defalarca elime su degmesine ragmen :))

      Sil