28 Nisan 2014 Pazartesi

Yves Rocher Kayısılı Peeling

Su an farkediyorum ki iki gundur peelinglerden gidiyoruz. Saglıklı , ısıldayan ve guzel gozuken bir cilt icin olmazsa olmazlardan biri peelingdir. Cilt tipimiz ne olursa olsun mutlaka kendimize uygun bir peeling bulundurmalıyız . Peeling sayesinde cildimizde biriken oru deriden kurtuluruz . Ayrıca siyah noktaların olusumunu engellemiş hatta duzenli uygulama ile hepsinden olmasa da bir kısmından kurtulabiliriz. 

Cok hassas bir cilde sahip oldugum icin peeling secmek benim icin oldukca zor. Cunku kullandıgım peelingler yanaklarımda kızarıklıklara , asırı derecede hassasiyete neden olabilıyor. Yves Rocher'nin bu peelingi ile ilgili hep olumlu yorumlar okuyunca sans vermek istedim.
"Aydınlık bir cilt için meyveli bir keyif !

İçerdiği Kayısı Çekirdeği tanecikleriyle cildi derinlemesine temizler ve pürüzleri giderir. Uygulamanın ardından ışıldayan yumuşacık teninizde hoş bir meyve kokusu bırakır.
Haftada 1 ya da 2 kez ıslak cilde uygulanması önerilir."



Kıvamı gordugunuz gibi biraz yogun. İcerisinde minik minik kayısı cekirdegi tanecikleri var ayrıca hassasiyeti engelleyen bir de jel bulunuyormus . ( Bu jel kısmını bir blogda okumustum diye hatırlıyorum) . Buram buram kayısı kokuyor. Nasıl guzel bir kokusu var anlatamam. 

Cildimdeki etkilerine gelince ; oncelikle belirtmek isterim ki yogun bir peeling arıyorsanız siyah noktalarım azalsın , gitsin diyorsanız size gore degil. Zaten otle vaatleri de yok. Hafif yapılı , icerisinde parcacıklar bulunan kremsi bir peeling diyebiliriz. Kremsi olması cildinizde tahris olusmasını kesinlikle engelliyor. Yanaklarıma peeling yapmamı saglayan tek peeling bu diyebilirim. Diger peelinglerde yanaklarım ciddi derecede kızarabiliyor. Cildim peeling işleminden sonra gerilmiyor. Hemen kosup nemlendiricı surme ihtiyacı hissetmiyorum fakat gene de peeling yaptıktan sonra mutlaka nemlendiricimi suruyorum. Cildi gercekten yumusattıgını , tazelik kattıgını ve aydınlattıgını soyeleyebilirim. Ben bu peelingden cok memnun kaldım. 
Sizlere de tavsiye ederim. Urun 50 ml ve fiyatı 12.9 lira. 50 ml olduguna bakmayın lutfen inanılmaz yogun bir yapısı oldugu icin uzun sure idare ediyor. 

20 yorum:

  1. ben de çok seviyorum bu peelingi..

    YanıtlaSil
  2. Benim cildimde çok hassas hemen kızarabiliyor bu ürüne şans vereceğim :)

    YanıtlaSil
  3. Kokusuuuu <3 diyorum başka da birşey demiyorum kuzum :) Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim balım. Kokusuna bayılan bir ben degilmişim :)

      Sil
  4. Ahh okurken kokusunu hayal ettim de gerçekten harika kuzum :)) Ben de denemiştim çok sevmiştim ama peeling kullanmıyorum artık :( Güle güle kullan balım benimm ♥♥

    YanıtlaSil
  5. Bundan almayı düşünüyordum bebeğim bende.Cildim coştu bu aralar,peeling almam şart.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum sert bir peeling dusunuyorsan pek yeterli gelmeyebilir cok kibar bir peeling bu :)

      Sil
  6. Bu ürünü kullanmayan bir ben kaldım.
    İstiyorum,şiddetle :):)

    Çoğu kişi gibi sende memnun kalmışsın.
    Teşekkürler bu güzel yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Mervecigim. Begenmene cok sevindim. Denemeni oneririm :))

      Sil
  7. merhaba bloğumda cekılsım var beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  8. Ben normalde meyve olarak kayısıdan ve kokusundan da hoşlanmam. Ama bu peeling o kadar güzel kokuyor ki bi yerlerden kayısı bulup yiyesim var :) cildi kesinlikle çok güzel yumuşatıyor ve verdiği hissi çok seviyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusuna herkes bayılıyor herhalde kusum :)) Ben de cok begeniyorum bu peelingi :)

      Sil
  9. Merhaba bu peeling karma-yağlı cilde uygun mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tüm ciltlerine uygun bir peeling ama beklentilere göre uygunluğu değişebiliyor. Cildinizdeki yağı alsın ve derinlemesine temizlesin diyorsanız pek size göre değil , yeterli gelmeyecektir. Hafif ve basit olsun diyorsanız memnun kalabilirsiniz.

      Sil
  10. Benim de çok hassas bir cildim var bu yüzden peelinglerden hep kaçmışımdır.
    Ama yazınızdan sonra denemeye karar verdim.
    Benim de tek aradığım cildime daha canlı bir görüntü vermesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hassas ciltler için oldukça uygun ama cildiniz hassas diye peelinglerden uzak kalmayın. biz hassas ciltlerin bile zaman zaman cildimizdeki ölü deriyi atmya ihtiyacı var:)

      Sil