21 Mayıs 2014 Çarşamba

HC Ovex Hızlı Sac Kurtarma ve Canlandırma Terapisi

Gunaydın.
Okudugum her yorumda merakımı iyice arttıran , hakkında olumsuz bir yorum okumadıgım herkesin begendigi bir maske ile karsınızdayım.
HC Hair Care Ovex: Hızlı Sac Kurtarma ve Canlandırma Terapisi

Saclarımın uzun , ince telli ve kıvırcık olmasının yanı sıra zamanında boya ve rofle ile oldukca yıprandılar. Bu sebeplerden dolayı da karısmaya hatta karman corman olmaya ve elektiriklenmeye , kabarmaya oldukca musait. Hem okudugum yorumlar cok guzel oldugu icin hem de saclarımın durumu ortada oldugu icin bu maske bana geldiginde  hemen buyuk bir heyecanla denedim. Uzun suredir de kullanıyorum. Artık sizlerle  de tanıstırma vakti  geldi. 

Yapısı losyonumsu kremi , sactan kolayca arınıyor . Sacta agırlık , yaglanma , yapısmaya neden olmuyor. Ayrıca sadece 5 dakika bekletmek yeterli oluyor. Uzun sure sacında maske ile beklemekten hoslanmayanlar veya zamanı olmayanlar icin oldukca uygun. 
Kullanımı ise oldukca kolay : Sampuan ile yıkadıgımız saclarımızdaki fazla suyu elimizle veya havluyla alıyoruz. Daha sonra HC Ovex'i sac diplerimiz haric tum sac sacımıza eşit miktarda uyguluyoruz. Sadece 5 dakika bekliyoruz ve duruluyoruz. İşte bu kadar basit ve pratik . 

Maskenin vaatleri boyle. Peki ya etkileri nasıl ?
* Sacları gercekten yumusatıyor ve parlamasına katkı saglıyor. Sac yumusatma konusuna cok onem biri oldugum icin bu ozelligine cok dikkat etmiştim.
* Kolay tarama ve kontrol edilebilir saclar : Saclarıma krem veya maske kullansam dahi cok fazla karıstıgı icin yıkadıktan sonra mutlaka sıvı sac kremi kullanmam gerekiyordu. HC Ovex'i kullandıktan sonra sıvı sac kremi kullanmama gerek kalmadan saclarım kolayca tarandı. 
* Ozellikle saclarımı ısı ile sekillendirdikten sonra yıkadıgımda cok sertlerşiyor ve taranması oldukca zor oluyor. HC Ovex bu sertlesmeyi kesinlikle giderdi ve ısıl işlemlerden sonra dahi kolay tarama sagladı ayrıca saclarımı cok guzel bir sekilde onerdı. Elektiriklenmesini , kabarmasını sac serumu surmesem dahi minimum duzeye indirdi. 
* Sac uclarımda son donemlerde olusan kırıklar gozle gorulur derecede azaldı.
* İlk kullanımdan itibaren saclarım yumusacık oldu ve kaybolan buklelerim belirginleşti . Saclarımın dalgası , kıvrıcıklıgı cok daha guzel bir hal aldı. 
* 5 dakika gibi kısa bir surede uygulanıyor olması zamandan tasarruf saglıyor ve maske uygulamak işkence haline gelmiyor. 
* Saclarımda agırlık yapmadı , yapıstrmadı .
Kısacası ben HC Ovex'ten cok memnun kaldım. Saclarımı onardıgını hem hissettim hem de farkettim. Yıpranmıs , kırılmıs , koparak dokulen , parlaklıgını yitirmiş saclarınız varsa kısa surede bakım yapan , sizi yormayan bir urun arayısı icerisindeyseniz kesinlikle sans vermenizi oneririm. 

**Urun firma tarafından denemem icin gonderilmiştir. Goruslerim objektiftir. 

6 yorum:

  1. Ben de çok seviyorum maskeyi.
    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cok tesekkur ederim. Senin de begenmene sevindim :)

      Sil
  2. Güle güle kullan kuzum =)

    YanıtlaSil
  3. Dolabımda bekleyen bir ürün.Benzer özellikteki saçlarım için dolaptan çıkarma zamanı sanırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kelebegim mutlaka denemeni oneririmmm :)) Yıpranmıs saclara birebir :)

      Sil