6 Mayıs 2014 Salı

Loreal Infallible - Endless Pearl

Gunaydın.
Soze " Ahh Loreal Ahh" diyerek baslamak istiyorum. Ulkemiz uvey evlat muamelisinden kurtulsa da Loreal , Maybelline gibi markalar tum urunlerini getirseler keske.  Bugun ki konugumuz Loreal'in Infallible farlarından ulkemize getirmedigi Endless Pearl rengi.

Infallible farların daha onceden Hourglass Beige rengini kullanım cok memnun kalmıstım. Onun yazısını okumak isterseniz tıklayınız.  O fardan cok cok memnun kalınca diger renklerine de goz dikmiştim. İnternette swacthlarını arastırdıgımda en cok Endless Pearl ve Iced Latte renklerini begendim . Sonra da en cok begendigim bu iki rengin ulkemizde olmadıgını gordum. Neyse ki  Endless Pearl rengini alma fırsatım oldu.

Ambalajı minik ve oldukca saglam. Kapagı actıkan sonra minik bir kapakımsı sey cıkıyor icinden. Bu farın dagılmadan kalmasını saglıyor. Bu yuzden cantada tasımaya oldukca musait.

Endless Pearl ;  sedef , sim , ısıltı icermeyen tamamen mat kırık beyaz - krem renginde bir far. Yapısını tarif etmek cok zor. Krem far degil , toz far hic degil. Ikısının arasında bir yapıya sahip ve oldukca yumusak.

 Acık bir renk olmasına ragmen pigmentli bir far. Yapısı kremsi oldugu icin tozutma sorunu yok. Fırca ile uygulamayı denesem de en iyi sonucu parmakla uyguladıgımda aldım.  Kalıcılıgı ise oldukca yeterli. Sabah surdugum far ben cıkarana kadar yerinden kımıldamıyor. Fakat sunu belirtmek isterim ki goz kapaklarınız kuru ise bu farı surmeden once nemlendirmelisiniz. Cunku kurulukları cok belli ediyor ve hos bir goruntu olmuyor.
Siz daha once Infallible far kullandınız mı ?

Caudalie Guzellik İksiri'nin de hediyeler arasında bulundugu Yaza Merhaba Cekilişime Katılmayı Unutmayın . Katılmak icin TIKTIKTIK

6 yorum:

  1. Türkiye'ye bazen bu yüzden bazen sinir oluyorum. Böyle swatchlara bakmakla yetiniyoruz işte :( Rengi gerçekten çok güzel kuzum göz kapağının rengini eşitlemek için falan çok ideal. Güzel günlerde kullan, bizim yerimize de sür sürüştür :))) ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kusum . Neden serilerin en guzel renkleri ulkemize gelmiyor anlamıs degilim. Hem renk esitlemede cok iyi hem de sur cık bir renk ugrastırmıyor tatlım. Hafif golge verince de cok guzel oluyor. Ahhh ulkemiz 5.sınıf ulke muamelesi gormese bi :) <3 <3 <3

      Sil
  2. Çok güzelmiş kuzum güle güle kullan =) Keşke bizi de artık insan yerine koysalar en güzel ürünleri getirmiyor vicdansızlar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim kusum. Ben de senin gibi dusunuyorum en guzel seyler yok ulkemizde :)!

      Sil
  3. L'oreal'i fahiş fiyata sattıkları yetmiyor bir de en güzel ürünlerini getirmiyor reziller! Rengi çok güzelmiş ama kurutmasa iyiymiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma tatlım fiyatları bu kadar pahalıyken en guzel urunlerin ilk once bize gelmesi gerekiyor. Sırf bu farlar bile yarı yarıya fark ediyor. Kurutması ne yazik ki hos degil ama rengi ve yapısı o kadar hos ki mecburen katlanıyorum. Tesekkur ederim tatlım:)

      Sil