7 Mayıs 2014 Çarşamba

NYC Applelicious - Pink Lady

Gunaydın.

Ulkemize geldiginde buyuk merak uyandıran , herkesin kosup edindigi NYC'nin Applelicious Lip Balmarından biri konugumuz. Herkes o kadar ovdu o kadar anlattı ki bu balmları ben de dayanamadım gittim bir tane aldım.


Benim sectigim magazada gozume en dogal gozuken renk olan "Pink Lady" idi. Aldıgım gunden beri de kullanıyorum artık yorumlarım olustu.
     


Ambalajı bence cantaya atıp cıkmaya uygun. En azından ben cantama atıp cıkıyorum ve su ana kadar bir sorun  ile karsılasmadım. Gene de cok kaliteli oldugunu soyeleyemem. Balmın goruntusu ise sahane. Ortadaki minik beyaz elma sizce de cok hos gozukmuyor mu?

Rengi ise ilk katta oldukca dogal fakat kat kat surdugunuzde seker pembemsi bir renk alıyor dudaklarda. Parlak bir bitişi var.
Yapısı oldukca yumusak , kolayca suruluyor dudaklarda agırlık yapmıyor. Nemlendirmesi de bence su an icin yeterli. Kalıcılık konusuda cok bir sey beklemiyordum bu yuzden hayal kırıklıgına ugramadım. Cunku cok kalıcı degil. Bir sey yiyip icildigi takdirde muhakkak tazelemek gerekiyor.
Benim icin ufacık bir eksisi oldu o da sanırım renginden dolayı. Dudaklarıma peeling yapmaıssam ne yazik ki hos bir goruntu olusmuyor. Catlakların arasına doluyor ve rengi cok daha acık gozukuyor.
Bu minik eksisi dısında gayet guzel bir urun. Eger hala denemediyseniz bir sans vermenizi oneririm.
NYC urunlerini Watsons Magazalarında bulabilirsiniz.

Siz Applelicious balmlardan denediniz mi? Hangisini denediniz ?

Caudalie Guzellik İksiri'nin de hediyeler arasında bulundugu Yaza Merhaba Cekilişime Katılmayı Unutmayın . Katılmak icin TIKTIKTIK

12 yorum:

  1. Bende bu rengini aldım diğer renklerin testerı olmadığı için almaya cesaret edememiştim bunun doğal duruşuna bayılıyorum keşke daha çok rengi olsa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok hos duruyor . Yapısı da cok guzel . Begenmene cok sevindim :)

      Sil
  2. kokusuna bayıldım bunların..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa o sahane kokusundan nasıl bahsetmemişim ben. Cok guzel kokuyor bence de İremcigim :)

      Sil
  3. Evettt denedim :) 358 no en koyunun bir açığı oluyor sanırım. Bu rengi de almak istiyordum ancak hiç renk vermez diye düşünüp o an vazgeçmiştim. Tatlı görünüyor aslında sevdim :) Nemlendirmesini bu mevsim için iyi buldum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım cok hafif renk veriyor bulursan bir sans vermeni oneririm bu renge :)

      Sil
  4. Elimde zibilyon tane lipbalm olmasa muhakkak alırdım kuzum güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim balım. Ah elimizdeki bitmeyen urunler :)

      Sil
  5. Ben henüz almadım ama alırsam ilk nedenim o elma şekli olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem o seker elme hem de kokusu icin almanı oneririm:)

      Sil
  6. Rengi güzele benziyor ama kendimi biliyorum. Alsam üç hafta sonra sıkılıp kenara atacağım. O yüzden almıyorum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tesekkur ederim ve en iyisini yapıyorsun bence. Kendini bilerek alısveriş yapmak insanı buyuk masraftan kurtarıyr:)

      Sil