10 Temmuz 2014 Perşembe

Front Cover Ojeler - Cappuccino ve Fantasia

Merhaba.
Sephora indirimden Front Cover'in paletlerininden birini almıstım. Paletin icinde Cappuccino ve Fantasia isimli birbirinden guzel iki oje duruyordu.

Cappuccino son gunlerin modasına uygun tam anlamıyla nude bir renk , Fantasia ise icerisinde cok cok ince yapılı mor , lila rengi simler bulunduran bir renk.
Ojelerin rengini cok begensem de performanslarının iyi olacagını dusunmuyordum fakat bu ojeler benı yanılttı. Ozellikle Cappuccino beklentilerimin oldukca ustunde cıktı. 
Cappuccino'nun surumu kolay. Tek katta rengini gayet guzel veriyor. Tamamen opaklasmasa da gene de nude bir ojeye gore oldukca guzel renk veriyor. İkinci katta ise tamamen opaklasıyor . Surerken cizgilenmiyor. 
Fantasia ise ne yazik ki Cappuccino kadar iyi degil. Ben Cappuccino'nun ustune renk vermesi icin sadece yuzuk parmaklarıma kullandım. Surmeden once simli simli parlak bir goruntu olusturacagnı dusunmustum fakat sonuc pek benim bekledigim gibi olmadı. Fantasia simli gorunum vermek yerine Cappuccino'nun rengini sedefli bir hale getirdi. Sonuc kotu mu oldu ? derseniz. Bence hayır. Ortaya cıkan goruntu benim hosuma gitti. 
Kalıcılıgı hakkında pek bir sey diyemem cunku ojelerimi 1-1,5 gun kullanıp hemen cıkarıyorum . Kullandıgım sure boyunca soyulma yapmadı. Ayrıca kuruma hızları uzerine top coat uyguladıgımda cok kısa surdu. 

Sizce nasıl olmus? Nude ojeler hakkında ne dusunuyorsunuz?

Clinique urunlerinden olusan cekilişime katılmak icin TIKLAYINIZ.

2 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım oje candır:) ben açık tenli olduğumdan nude renkte ojeleri kendime yakıştırmam ama klasik ve şık bir renk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım. Ay tek surdugumde cok sade durdu ve garip geldi bana fotograflarda nedense ellerim koyu cıkıyor bir de ustune Antalya'da gunesten kacamayıp bronzlasınca ellerim iyice karardı yoksa bende tek basına surmeye cesaret edemezdim herhalde :)

      Sil