8 Ağustos 2014 Cuma

Elidor Onarıcı ve Yeniden Yapılandırıcı Bakım Spreyi

Sıvı sac kremleri benim sac bakımımda vazgecemedigim urunlerden. Hem pratikligini hem de saclarımda bıraktıgı etkiyi yumusaklıgı cok begeniyorum bu tarz kremlerin. 
Elidor'da sıvı sac kremi cıkaran firmalar arasına katılınca kardesim de cok isteyince denemek icin aldık.

Bu sıvı sac kremi ; adı ustunde yıpranmıs sacları onarmeyı , yeniden yapılandırmayı ve her zaman her yerde yumusak ve parlak saclara sahip olmayı vaat ediyor.
Kullanmadan once karısması icin iyice calkalamak gerekiyor. 
Peki ya bu vaatleri etkili bir sekilde yerine getiriyor mu ?
Oncelikle saclarımdan basedeyim; saclarım ince telli ve kıvırcık. Bu yuzden karısmaya hatta karman corman olmaya oldukca musait. Yani sampuanla cık ve tara eylemi bende hic bir zaman gercek olmadı. 
Yani benim bu spreylerden tek beklentim saclarımın kolay taranmasını saglansın yeterden ibaret oluyor. 

Bu kadar yazı uzerine asıl konuya sac spreyine gelelim. Ne yazik ki ben onarıcı ve yapılandırıcı ozelligini goremedim. Zaten boyle bir beklentim de yoktu . Kolay taranmasını saglaması benim icin yeterliydi ama bu konuda da ne yazik ki cok basarılı oldugunu soyleyemeyecegim. Saclarıma  durulanan bir krem uygulamazsam ve  bu urunu tek basına kullanırsam saclarımı kolay ve cabuk bir sekilde actıgını soyleyemem. Hatta dumduz saclara sahip olan kardesim kullandıgında o da performansından cok memnun kalmadı ve kolayca taramada etkili olmadıgını soyledi. 
Hos bir kokusu var ama kalıcı degil bence bu iyi bir ozellik. Ayrıca sacta agırlık yapmıyor ve ekstra bir yaglanmaya neden olmuyor. 
Spreyin uzerinde set halinde kullanıldıgında etkisi artacaktır diyor. Zaten sampuan , sac kremi ve maske uclusunu kullanıp ustune bu spreyi kullanıldıgında sacların acılmamasına imkan yok .
Kısacası benim memnun kalmadıgım bir urun oldu. Piyasada bu spreyin cok daha etkililieri mevcut. Bittiginde Dove spreyleri denemeyi dusunuyorum. Hakkında cok guzel yorumlar okudum ve merak icerisindeyim. 

6 yorum:

  1. Bende de nemlendirici bakım spreyi var.Kokusu çok çok güzel. Ama büyük bi nemlendirici etkisini göremedim malesef saçları açmak için de yetersiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Benim de yetersiz buldugumbir urun oldu .

      Sil
  2. Giovanni'nin 2chic avokadolu serumunu çok seviyorum ben.Çevremde herkes ilk kullanışında bile bayıldı :)
    Saçlarımı yumuşacık yapıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sac serumu olarak kullandıgım urunler var zaten. Ben ozellikle dustan sonra saclarımı acmak ıcın fıs fıslı urunler tercih ediyorum. Tesekkur ederim onerin icin :)

      Sil
  3. bunu ben de kullanıyorum, yorumlarınızın tam tersi. gerçekten çok memnunum diğer ürünlerini de almak için araştırma yapıyım derken geldim buraya da :) kokusuyla da verdiği parlaklığıyla da cidden müthiş, benim saçlarım da ince telli ve kıvırcığa yakın dalgalı. artı bi krem mutlaka kullanıyorum ama yıpranmış saçlar için bu zaten, sizin kolay tarama olanını almanız gerekiyor

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Adsız ,
    Yukarıda belirttiğim gibi ben memnun kalmadım ama sizin kalmanıza sevindim. Sıvı saç kremlerinde de normal kremlerde de Yapılanıdırıcı ve onarıcı ürünler her zaman kolay taramayı sağlar hatta sıvı saç kremlerinin temel amacı zaten saçların kolay taranmasını sağlamaktır. Öneriniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil