27 Ağustos 2014 Çarşamba

Maybelline Color Tattoo - Pink Gold

Merhaba
Maybelline Color Tattollarla oldukca geç tanışmama rağmen kendilerine büyük bir hayranlık besledigimi acıkca itiraf etmeliyim. Bugun de Color Tattooların en begenilen renklerinden biri olan ve uzun suredir kullandıgım Pink Gold ile ilgili görüşlerimi paylasmak istiyorum. 

Color Tattooların diğer renkleride oldugu gibi Pink Gold'da minik cam bir kavonzun icerisinde bulunuyor. Kabı oldukca saglam ve cam olması ekstra guven veriyor. Çanraya atıp rahatlıkla çıkabilirsiniz. Kırıldı , kapağı açıldı derdi yok.
 Parmakla veya fırca ile uygulamak mümkün. Krem urunler ve fırcaları birlikte kullanmaya karsı nedense bir on yargım var. Parmaklarla daha homojen dagılacagını düşünüyorum. 
Besledigim onyargıdan dolayı fırca ile uygulamayı hic denemedim .Parmaklarımla uyguladıgımda  çekiştirmeden homojence dagılıyor. Farın yapısı yumusacık .Parmagınızı degdirdiginizde adeta yag gibi kayıyor. Yumuşak yapısı sayesinde de kolayca suruluyor.
Pigmentasyon olarak gayet basarılı. Rengini tek katta kolaca veriyor. Üst üste uygulamak zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca göz kapagında bir agırlık olusturmuyor.

Pink Gold'un diger Color Tattoolar kadar kalıcı olmadıgını duymustum fakat kullandıgımda oyle olmadıgını gordum. Tum falarımı kullandıgım gibi bu farı da bazla kullandım ve sabah surdugum far  10 saat gecmesine ragmen solmadan , akmadan , bulasmadan benimleydi.Cok cok hafif hatta yok denecek kadar birikme sorunu oldugu zamanlar oldu. Sadece cok dikkatlı bakıldıgında ve incelendiginde belli oluyordu. Antalya sıcagında ve neminde boyle seylerin olmasını da gayet normal karşılamak gerek degil mi ? 

Maybelline ülkemize üvey evlat muamelesi yapmayı bırakıp Color Tattooların diger renkleini hata yeni çıkan koleksiyonunu da getirse ne güzel olur.
Siz krem farlar , Color Tattoolar hakkında ne düşünüyosunuz? Favori krem farınızın markası ne ?

10 yorum:

  1. bitirebildiğim tek krem far üründür kendisi çok severim..

    YanıtlaSil
  2. Yazın bol bol kullandım çok seviyorum krem farıı :)))

    YanıtlaSil
  3. Bu farı ben de kullanıyorum. Çok yağlı göz kapaklarım var ama buna rağmen baz kullanmadan tüm gün dayanıyor. Tek şikayetin elimin üstünde verdiği pembeliği göz kapağımda vermemesi. Gözümde parlaklığı daha ön planda daha soğuk bir renk oluyor.

    YanıtlaSil
  4. @audreycigim senin bitenler yazinda gordugumde SOMA girnistim. umarim Ben de bitirebilirim. :-)

    YanıtlaSil
  5. @Sedef yazin ben de krem farlari ayri bir keyifle kullaniyorum:-)

    YanıtlaSil
  6. @babe ben altina baz ile kullandigimda ortaya cikan renk gayet hos oluyor. istersen baz ile de kullanmayi deneyebilirsin :-)

    YanıtlaSil
  7. @babe ben altina baz ile kullandigimda ortaya cikan renk gayet hos oluyor. istersen baz ile de kullanmayi deneyebilirsin :-)

    YanıtlaSil
  8. @babe ben baz ile kullaniyorum ve ortaya cikan renkten gayet memnunum. istersen baz ile kullanmayi dene eminim rengi daha canki ve parlak olacaktir :-)

    YanıtlaSil
  9. Üvey evlat muamelesi ☺☺ Çok şekersin yahu <3
    Evet ya şu Maybelline tüm koleksiyonu getirse hiç fena olmaz, yurt dışından Maybelline almak zorunda kalmayalım mümkünse >.< Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, çok güzel bir yazı olmuş şekercim <3 :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım oyle ama üvey evlat gibiyiz.:))
      Valla ben de tüm koleksiyonu getirmelerinden yanayım. Ev Maybelline dolup tasar herhalde. Hepsi birbirinden tatlı birbirinden güzel. Boyle uzaktan gorunce canım çekiyor :)

      Sekercim cok tesekkur ederim senin begenmen benim icin cok onemli biliyorsun <3 <3 <3

      Sil