18 Aralık 2014 Perşembe

Mamacim.com Alısverişim

Merhaba
Bugun minicik bir alışveriş yazısı ile karsınızdayım. Alısverişimi cok sevdigim , her zaman memnun kaldıgım Mamacim.com'dan yaptık.
 Mamacim.com Antalya üzerinden tedarigini gerçeklestiren bir firma. Su ana dek kendilerinden bir çok kez alışveriş yaptım ve her defasında firmaya olan güvenim kat kat arttı. 

Erkek arkadasım yüz temizleme jeli istedigini söylediginde minik bir arastırma yapıp Vichy'de karar kıldık. Vichy'nin Purete Thermale Creme Mousse Köpüren Mavi Temizleyicisinin fiyatı 25.35 liraydı. Oldukca uyguna geliyordu. Kargo ücreti de 2.35 lira.

Ben alısverişimi salı gunu yapıp kendileriyle ürünü kargoya vermelerini istemedigimi , elden almak istedigimi soyledim. Kendileri paketimin hemen hazırlandıgını elden alabilecegimi söylediler. Eczaneye gittgimde elden alacagım urun bile harika bir şekilde paketlenmişti . İstemememe ragmen paketi actıgımda gördüğüm testerlarda yüzümü güldürdü.
Bu hafta aynı temizleyiciden erkek arkadasımın annesine de alacagız ve tercihimizi yine Mamacim'dan yana yapacagız. Eger uygun fiyatlı , güvenilir , hızlı , müşteri memnuniyetine onem veren bir site arayısındaysanız kesinlikle tavsiye ederim . 




2 yorum:

  1. Diğer eczane sitelerine göre ürünlerin fiyatlarının yanı sıra kargo ücretinin de uygun olması ayrı bir güzellik.Sonraki alışverişimde kesinlikle ilk tercihim olacak.Erkek arkadaşın ve annesi de güle güle kullansınlar bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz .
      Evet hem ürünlerin fiyatları hem de kargo ücreti diğer sitelere göre oldukca uygun. Üstelik ürünlerin son kulanma tarhileri de yakın değil bu konuda da içiniz rahat olsun. Kesinlikle onerecegim bir site :)

      Sil