14 Ocak 2015 Çarşamba

Sinoz Kuru Yağ

Biliyorsunuz kuru yağların ünü faydaları nedeni ile aldı başını gitti . 

Peki nedir bu çok amaçlı kuru yağ? Ne için kullanılır ?
Hem vücut  , hem saç , hem de cilt icin kullanılabilen içerisinde değerli bitki yağları barındıran aynı zamanda yağlı bir his bırakmadan , hızlı emilen , durulama gerektirmeyen ürünlerdir. Cilt , saç ve vücut için bir çok faydası olduğunu da kesinlikle belirtmek gerek . 

Ben de bugun sizlerle uzun suredir kullandıgım ve fikirlerimin netleştiği Sinoz Kuru Yağ'dan bahsetmek istiyorum. 

Sinoz Kuru Yağ ; 10 farklı bitkisel yağın  özel olarak formule edilmesinden elde edilmiştir . Muhteşem ve benzersiz formulu sayesinde hızlı emilerek yağlı bir his bırakmaz. Sinoz Kuru Yağ , içerisinde ki değerli yağlar ve faydaları , kullanım alanı ile ilgili bir yazı daha onceden yayınlamıstım. Okumak icin buraya tıklayınız..

Kısaca bahsetedecek olursam ;  Sinoz Kuru Yağ ; Besler , Onarır ve Nemlendirir. 

Benim Sinoz Kuru Yağ ile görüşlerime uzun bir tanıtımın ardından geçebiliriz. Oncelikle yağ sözü biraz göz korkutsa da yapısı bildiginiz su gibi , oldukca akıskan. İlk elime sıktıgımda oldukca şaşırmıştım itiraf etmem gerekirse.

Sinoz Kuru Yağ'ın defne ve kayısı çekirdeği karışımında bitkisel bir kokuya sahip . Oldukca hafif  , kalıcı değil ve kesinlikle rahatsız edici değil. Spreyli şişesi kullanım kolaylığı sağlıyor. 

Ben Sinoz Kuru Yağ'ı saçlarım ve vücudum için kullanmayı tercih ettim. Yüzüm icin zaten hali hazırda bir yağ kullandıgım icin yüzüme denemedim. Sizlere saçlarımda ve vucumda ki etkilerinden bahsedecegim.

Saçlarımı yıkadıktan  sonra taradığım ve nemini aldığım saçlarımı ikiye ayırıyorum. Elime 5 fıs Sinoz kuru yağ sıkıp ellerimi ovusturuyorum ve yağı ısıtıyorum. Daha sonra saçlarımın ucları basta olmak üzere boylarına dogru uyguluyorum. Elim bol olmasına ragmen saçlarımda yağlanmaya veya ağırlasmaya sebep olmadı . Saçlarımın elektirlenmesini engelledi ve gercekten saçlarımı parlattı. Zaman zaman kuru saçlarıma da uyguladım ve kabaran saçlarımı yatıstırdı. 

Daha onceden vucudumun cok cok kuru olmasından hatta pul pul dokulmesinden bahsetmiştim. Bundan bir kaç ay once de vucudum daha cok kurudu ve bu defa Instagram'da bu sorunumu dile getirmiştim. Bu yuzden vucuduma nemlendirici olarak kullanacagım urunlerin oldukca yoğun olması gerekiyor. En başta bu urunun su gibi yapısı oldugunu söylemiştim. Su gibisi yapısı olan bir urun cildimi nasıl nemlendirebilir diye endişelenmedim değil. Kullandıktan sonra da cok cok şaşırdım. Surduğum anda anında emiliyor sanki hiç surulmemiş gibi ama aynı zamanda nemlendiriyor da. Cok cok kuru pul pul dokulen bölgelerde nemlendirmesi cok fazla surmedi. Akşam surdugum yağa rağmen ertesi gün öğleden sonra aşırı kuru bölgeler pul pul dökülmeye başladılar tekrar. Normal kurulukta ki bölgelerin genel olarak nemli kalması içinse günde 1 kez kullanmak yeterli geliyor. 

Ben Sinoz Çok Amaçlı Kuru Yağ'ın hem vucudumda ki hem de saçlarımda ki etkisini cok begendim. Benim gibi sık sık seyahata cıkanlar icin cok amaçlı yapısı ile kurtarıcı olacağı su götürmez bir gerçek.

Sinoz Kuru Yağ'ı buraya tıklayarak adresine tıklayarak inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Sinoz Kuru Yağ 100 ml ve 69 lira . Ben 2 aydır bol bol kullanmama ragmen 1/4 ünü bitirebildim. Yapısı oldukca sıvı olsa da nemlendirmesinin ne derece güçlü oldugu sanırım bu oranda acıkca belli oluyor. 
* urun firma tarafından gönderilmiştir. Görüşlerim objektiftir. 

4 yorum:

  1. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinliği sayesinde keşfetme fırsatı buldum :) Çok güzel bir bloğunuz var Takipteyim :)) Bana da beklerim :)))
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Nuxe'ün kuru yağını kullanıyorum. Epey bereketli o da. Biterse bunu da denerim belki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuxe'un ben de ışıltılısını denemiştim canım ama herkesin bayıldıgı kokusu benim pek hoşuma gitmedi. Kuru yağ kullanmayı seviyorsan tavsiye ederim :)

      Sil