22 Ağustos 2015 Cumartesi

Clinique High Impact Maskara



Maskaralar makyajın olmazsa olmazlarından bence. Göz makyajı ne kadar güzel olursa olsun maskara yok ise o güzellik kendini belli edemiyor. Hal böyle olunca " en mükemmel'e" ulaşma çabasıyla sürekli en iyi maskarayı arıyoruz.

Clinique High Impact Maskara adını sık sık duyduğum ve merak ettiğim maskaralardan biriydi. Kavuştuktan hemen sonra kullanmaya başladım ve artık vedalaşmak üzereyiz. Hakkında yeterince yorum yapabilirim diye düşünüyorum bu yüzden.

Gümüş siyah ambalajı ile basit ama bir o kadar da şık duruyor. Maskara tercihlerimi silikon fırçalardan yana yapsam da High Impact Maskaranın tamamen kıl ve sıradan diye tabir edebileceğimiz bir fırça yapısı var. İlk açtığımda " bu ne yapabilir ki?" diye düşündüğümü itiraf da etmeliyim .
Yapısı ilk açtığım zamanlarda oldukça ıslaktı , içimden kullanmak gelmiyordu fakat elimdeki diğer siyah maskaralarla da anlaşamayınca mecburen elim buna gider oldu. İlk zamanlar en iyi sonucu burada yazdığım Artdeco Maskara Bazı ile alıyordum. Zamanla Clinique'in ıslaklığı gidince tek başına kullanımı da gözüme gayet güzel gözükmeye başladı.

Benim maskaradan beklentim kirpiklerimi yapıştırmadan tek tek ayırsın , topaklanma yapmasın ve az biraz da uzatsın. Gözüm çok yükseklerde değil.
Clinique High Impact Maskara'nın kirpiklerimi ayırışını ve hafif uzatmasını beğendim. İkinci katı geçmeye çalıştığımda ise topaklanma yapmaya ve kirpikleri yapıştırmaya başladığını da belirtmem gerek. 
Gün içerisinde benim ekstra sulanan gözlerimde bile akma yapmadı fakat göz pınarlarımı kaşıdığımda yada hafifçe dokunduğumda peçeteye yada elime her zaman maskaranın bulaştığını farkettim. Yine de bunun büyük bir sorun olmadığını söylemeliyim.
Kirpiklerimde ki duruşu bu şeklilde. Günlük kullanım için başarılı bir maskara , özel günlerde veya biraz daha belirgin kirpikler elde etmek istediğimde ben maskara bazı ile kullanmayı tercih ediyorum.
Tekrar alır mıyım? 
Güzel bir kampanyada denk gelirsem alabilirim ama onun dışında bulunmaz hint kumaşı olduğunu da düşünmüyorum. Hala en favorilerim arasında Loreal Butterfly Wings , Maybelline The Rocket maskara var. 

10 yorum:

  1. Bence çok daha uyguna daha güzel maskaralar bulabiliriz tatlım, gerçi kirpiklerin çok ama çok güzel durmuş ama birçok eksisi de var sanırım, güle güle bitir yine de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok daha uyguna daha güzel maskaralar bulmak mümkün canım ama duruşu güzeldi yine de :)

      Sil
  2. Benim 2-3 kez bittikçe aldığım bir maskara ama Gosh'un show me volume maskarasını kullandıktan sonra Clinique'in bu maskarasının papucu dama atıldı.
    İndirimde denk gelirsen Gosh'u dene derim hatta bir ara unutmazsam bloğa da yazacağım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın Gosh'un Catchy Eyes maskarasını açacaktım ama Show me'yi de merak ettim:)

      Sil
  3. Tek tek ayrılmış ve azıcık da uzatılmış kirpikler yetiyor bana da aynen fazlasını aramıyorum ekstrem bir durum olmadıkça :) Buna benzer görüntüyü bu aralar Max Factor False Lash Effect ile yakalıyorum 2 katta güzelce ayırıp,biraz da uzatıyor kirpiklerimi.Dediğin gibi özel durumlar için baz kullanılabileceği gibi hacim veren bir maskarayla tek kat hafifçe geçmek de makyaja ayrı bir hava katıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Max Factor bu konuda gerçekten başarılı. Ben de beğeniyorum:)

      Sil
  4. Aldığım iki setin içinden bu maskara çıkmıştı.Benim kirpiklerimde seninki kadar güzel durmasada ilkini severek kullanıp bitirdim.İkinciye de yakında başlarım herhalde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacığım<3 güzel bir maskara olsa da harikalar yaratmıyor , set halinde almak bu yüzden benim daha çok içime siniyor :)

      Sil