8 Ağustos 2015 Cumartesi

Dax Supergro Organik Bakım Yağı



Saç bakımında bitkisel yağlar kesinlikle vazgeçilmezlerimin başında geliyor. Saçlarıma ne kadar serum kullanırsam kullanayım özellikle şu sıralar havuz , güneş ikilisi saçlarımı yıpratmaya yetiyor da artıyor. İşte bu dönemlerde saç bakım yağlarını kullanımı daha da arttırıyorum.

Dax Supergro benim seneler önce forumlar sayesinde tanıştığım ve 2 kutu bitirdiğim organik bakım yağı. Vaatleri ise kesinlikle göz doldurucu ; İçerdiği organik yağlar sayesinde saç ve saç derisini besler , kısa zamanda fark edilir yumuşaklık , parlaklık ve canlılık sağlar , saçın daha hızlı uzamasına yardımcı olur , nem kaybına karşı saç direncini arttırır , saç uçlarını tedavi etmeye ve kırılmaları önlemeye yardımcı olur. 

Bu ürünü de yaklaşık 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum ve artık bitirdiğime göre gözlemlerimi sizlerle paylaşabilirim diye düşündüm. 
Haftada 1 bazen 2 kez saç diplerimden başlayarak tüm saçlarıma yedirdim ve yarım saat , iki saat arasında saçlarımda beklettim. Kullanmadan önce içerisine azıcık da zeytinyağı ekledim hatta.
Bu ürünle ilgili en çok duyduğum şey katı yapısı sebebiyle saçlardan arınmayışı oluyordu. Ben saçlarımı sadece 1 kez şampuanlamış olmama rağmen hiç bir zaman böyle bir durumla karşılaşmadım. Sebebi ise kullanmadan önce yağı eritiyor oluşumdu. 

1 tatlı kaşığı ürünü minik bir çay tabağına koyup benmari usulu eritip uyguladğımda hem daha az ürün kullanmış oluyordum hem de saçlarımdan oldukça kolay arınıyordu.

Yapısı az da olsa hindistan cevizi yağını andırıyor , katı olmasına rağmen vücut ısısı ile eriyor ve enfes bir kokuya sahip. Yıkadığınızda bu koku kalmıyor bunu belirtmeliyim.


Her kullanımdan sonra saçlarımı yumuşacık yaptı , kolay taranmasını sağladı. Saç uçlarımda kırık oluşumunu bir miktar engelledi.  Saç uzatma konusunda ise kısa sürede dahi etkisini gösterdi. Saçlarımı yeni boyamama rağmen 1 ay geçmeden diplerim gözükmeye başladı. Bu da oldukça hızlı uzattığının en önemli göstergesi bence. Kuru saçlara sahip olduğum için yağlandırma konusunda etkisinden bahsemeyeceğim ama nem verme konusunda oldukça başarılı..

Forumlardan da aldığı ilgiyi ve övgüyü kesinlikle hakeden Dax Supergro saç uzatma ve saç bakımı konusunda kesinlikle yardımınıza koşacaktır.
Siz Dax Supergro'yu denediniz mi? Düşünceleriniz neler ?

14 yorum:

  1. ben hiç denemedim canım ama bu yazından sonra bir denemek gerektiğini anladım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve etkili bir ürün canım tavsiye ederim:)

      Sil
    2. Bu ürünü nerde bula bilirim ki nereye sorsam varlığından bile haberleri yok :( antalya

      Sil
    3. Bu ürünü nerde bula bilirim ki nereye sorsam varlığından bile haberleri yok :( antalya

      Sil
    4. Merhaba Feriha ;
      Watsons mağazalarında bulabilirsin :))

      Sil
    5. Artık heryerde var gratis watsons ve migros ben migrostan 35tl ye aldim :)

      Sil
  2. Bende yeni kullanmaya başladım :) kokusu güzel benim saçlarımı daha çabuk yağlandırdı sadece, ilk uygulamam ve arındıramayışımdan kaynaklı olabilir tabi. uzatma etkisini merak ediyorum bana bir aydan fazla gider gibi geldi. ben sadece diplerime kullanıyorum çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eline alıp sürmeye kalktığında çok fazla ürün gelebiliyor bu yüzden arındırmak da oldukça zor oluyor. Benmari usulu eritirsen hem çok daha az kullanmış oluyorsun hem de kolayca arınıyor :)

      Sil
  3. ay merak ettim ya. bende alayım bundan :)

    YanıtlaSil
  4. benmari usulüne gerek yok avucuma alır almak eriyor ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şu mevsimde yapısı daha da yumuşadığı için çok daha kolay eriyor fakat avuçta eriyen miktar uygulandığında saçlarda yağlanmaya sebep olması ve zor durulanması muhtemel bir durum. Benmari usulü eritildiğinde yapısı neredeyse su kıvamına geldiği için hem uygulamak daha kolay oluyor hem de az miktarda uygulandığı için durulamak kolay oluyor

      Sil
  5. Tam tamına 1 haftadır çıkmadı sacimdan benim elimde fazla erimedi tabi bende bol sürünce of umarım çıkar sacimdan çünkü saçım yipraniyo yıka yıka

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Çağla , ne yazik ki normal şekilde sürülmeye kalkınca böyle sorunlar olabiliyormuş. Benim saçlarımın boyları ve dipleri için 1-1.5 tatlı kaşığı ürün yetiyordu. O yüzden benmari usulu eritmeni öneririm . :)

      Sil