29 Eylül 2015 Salı

Otacı Keratin - Arginine Şampuan




Bayramın ve tatilin son gününden kocaman bir merhaba. Nasılsınız?
Umarım tatilde güzel vakit geçirmişsinizdir. Tatilde aksattığınız saç ve cilt bakım rutinine geri dönme vakti geldi.

Otacı'nin Keratin ve Arginine içeren şampuanını ilk çıktığunda Gratis raflarında görmüş ve çok merak etmiştim. Bir etkinliğimizde Otacı bizlere bu şampuanı gönderince denemeye başladım.

Otacı Keratin - Arginine Şampuan içerisinde barınan keratin ve arginine ile dikkatimi çekmeyi başarmıştı ardından içeriğinin temiz oluşu ile kendine hayran bıraktı.

Otacı Keratin-Arginine Şampuan ; Keratini oluşturan Bitkisel Proteinli içeriği ile yoğun kimyasal işlem görmüş, çabuk kırılan, cansız, yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı olur. Saça ve saç derisine zarar vermeden hassas olarak temizler.


Kökten uca kadar sağlıklı görünüm alan saçlar, ipeksi bir yumuşaklık kazanır. Yıpranmış, cansızlaşmış, kırılmış, elastikiyetini kaybetmiş, boya veya diğer kimyasal ve ısıl işlemlerden zarar görmüş saçların bakımı için idealdir.

Otacı Şampuan tamamen şeffaf ve çok hafif  güzel bir kokuya sahip. Saçlarımı güzelce temizliyor , kurutmuyor hatta  birazcık da nemlendiriyor.Temiz içeriği sebebiyle çok fazla köpürmüyor fakat temizlik hissini yaşatıyor. Ayrıca saçlarımı sertleştirmiyor.

Keratin-Arginine Şampuan içerisinde sls, sles, sülfat , paraben , formaldehit , boyar madde , hayvansal kökenli madde içermiyor. Hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. 
250 ml tüpte satışa sunulan şampuanın kullanımı oldukça kolay. Çok fazla köpürmediği için biraz fazla kullanılsa da temiz içeriği ve uygun fiyatlılığı ile herkesin beğenebileceği bir şampuan olduğunu düşünüyorum.

Otacı Keratin-Arginine Şampuanın fiyatı 19 -20 lira civarında. Sık sık yapılan indirimlerle çok daha uyguna almak mümkün. 

6 yorum:

  1. bende de var hala deneyemedim ama sıra gelemedi :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de yorumlarını merakla bekliyorum ablacığım:)

      Sil
  2. Bir miktar yazı puntonusunu büyütürseniz daha iyi okuayabilirim çok minik olmuş yazınızdaki görüntü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim uyarınız için. Çok daha dikkat edeceğim:))

      Sil
  3. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekiliş yapıyorum, beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası bu şampuan daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ama temiz içeriği çok hoşuma gitti doğrusu. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması da şahane :) Benim bloguma da beklerim :)

    http://damlatuzun.blogspot.com

    YanıtlaSil