1 Ekim 2015 Perşembe

Benefit World Famous Neutrals - Easiest Nudes Ever Palet



Benefit ambalajları ile gönlümü fetheden markaların başında geliyor. İlk gördüğüm anda ambalajına bayıldığım , içeriğini görünce de " kesin almalıyım" dediğim ürünlerden biri World Famous Neutrals paleterden Easiest Nudes Ever oldu.

Ambalajı gördüğünüz gibi oldukça hoş. Palet sert kartondan yapılmış , The Balm paletlerde olduğu gibi paletin dışında koruyucu bir karton bulunuyor. Yapısı itibari ile yanınızda taşımaya müsait değil.

Paletin içerisinde günlük kullanıma uygun 4 far bulunmasının yanı sıra beni bu palete almaya iten şey içerisinde bulunan 2 adet krem far oldu. (Evet, krem far kullanmayı çok seviyorum)

swatchlarken çok zorlandım. renkleri yansıtamadım.

Call My Buff; çok dikkatli bakıldığında sedefli görülen ışıltılı oldukça doğal bir bej rengi.
Pinky Swear ; Tamamen mat uçuk pembe.
Thanks A Latte ; Işıltılı bir bronz rengi , paletteki toz farlar arasında ki favorimin bu far olduğunu itiraf etmeliyim.
Quick , Look Busy; Mat koyu bir kahverengi.

Toz farların tamamı günlük kullanıma uygun ve oldukça sade renkler .Renklerin görünüşü güzel olmasına rağmen ne yazık ki kullanışsızlar.
Mat farların yapısı tebeşirimsi ve pigmentasyonları oldukça düşük . Özellikle Pinky Swear rengi rengini vermiyor. Bazsız kullanıldığında üzerinden bir kaç kat geçmek gerekiyor. Quick , Look Busy rengi koyu renginin hakkını diğer mat renklere oranla daha versede müthiş bir pigmentasyona sahip değil.Üstelik mat renkleri karıştırmak  oldukça güç.
Bazsız uygulamada 1-2 saat içinde uçsalar da bazla kalıcılıkları biraz daha artıyor. Yine de açık renkler günü kurtaracak niteliğe sahip değil. 

Thanks A Latte ise hem rengi ile hem de pigmentasyonu ile gönlümü fetheden renk oldu.  Yapı olarak diğerlerinden daha yumuşak ve rengini çok daha iyi veriyor. 

No Pressure!
R.S.V.P


Krem farların renkleri de şahane. 
R.S.V.P uçuk sedefli bir pembeyken , No Pressure ışıltılı koyu bir bronz olarak tarif edilebilir. Yapıları oldukça yumuşak. Renklerini kolayca veriyolar. No Pressure tek başına sürülüp çıkılabilecek bir renk . Bazsız kullandığımda yazın birkaç saat içinde birikme yapsa da The Balm far bazı ile tüm gün yerlerinde kalıyorlar. 

Benefit Setlerin fiyatı yanılmyorsam 115 lir civarında. Wet n Wild , Essence gibi uygun fiyatlı markaların farları bile bence Benefit'in toz farlarından çok daha başarılıyken tekrar alacağımı sanmıyorum. Güzel bir indirimde denk gelirsem içindeki krem farlar hatrına belki diğer paletlerinden birini alabilirim.

Siz bu set hakkında ne düşündünüz ? Almayı düşünür müsünüz?

8 yorum:

  1. Krem farlar çok hoşmuş. Tek satılmıyorlar değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paletteki tüm farlar tek tek satılıyor. Krem farların orjinal boyları daha büyük fiyatları da 60 lira civarında yanılmıyorsam :)

      Sil
  2. Farların renklerine bayıldık daha önce denemediğimiz bir ürün bu yüzden çok iyi oldu bizim için bu yazı.Bu arada blogunuzuda çok beğendik ve takibe aldık bize de beklerizz!:)

    http://kardeskardeseblog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. kesınlıkle hiç beğenmedim :) o fiyata az daha katar neler alırım ben :)

    YanıtlaSil