21 Aralık 2015 Pazartesi

Yeni Yıl Yeni Wish List 2016 - Renkli Kozmetik - Paletler

2016 yılında almayı istediğim far paletlerinin listesini  hazırladım.
İtiraf etmem gerekirse bu sayıya bile indirmek çok zor oldu hatta bunlar bile çok fazla ama insan çeşit çeşit paletler arasında kendisini ister istemez kaybediyor.

En büyük sorunumsa beğendiğim paletlerin hatta ürünlerinin çoğunun ülkemizde satılmıyor oluşu. Yine de online olarak bu ürünleri satın almak mümkün olduğu için listeme eklerken elimi korkak alıştırmadım.

"2016 boyunca bu kadar palet alacağım" diye bir söz söylemeyi düşündüm ama bu kadar farı ne yapacağımı düşününce bir de üstüne yeni çıkacak paletleri düşününce sözümden vazgeçtim.

Makeup Revolution paletlerinin tamamını eve toplayabilirim. Yapılarını , pigmentasyonlarını beğeniyorum. Listeme sadece 2 palet ekledim ama buz dağının görünen kısmı o. 




Yine aynı tonlardan gitsem de , hayran olduğum 3 paleti de eklemeden olmaz dedim.
Özellikle Revealed 2 çok uzun süredir listemde ve artık bu yıl kavuşmalıyız diyorum.


Benim gönlümde paletlerin yeri ayrıdır. Tekli farlardan ziyade palet kullanmayı daha çok severim ama 2 ürün şahane renkleri ile  bu düşüncemi yerle bir etti.

Siz listem hakkında ne düşünüyorsunuz. " mutlaka almalısın " dediğiniz paletler var mı?

NOT : Makeup Revolution markasına ait bir paletin de bulunduğu yılbaşı çekilişime katılmayı unutmayın. Katılmak için tıklayınız.

Bu hafta 2015 boyunca severek kullandığım paletlerle ilgli bir yazı hazırlamayı düşünüyorum.

2 yorum:

  1. Gözde'cim, paletlerin hepsi çok güzel, özellikle de Morphe olan! Benim aklımda Zoeva'nın adını hep unuttuğum çikolatalı bişey olan paleti var ama alabileceğim yer yok... neyse artık, önümüzdeki paletlere bakacağız. Umarım kavuşursun isteklerine!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zoeva paletlere hiç bakmamıştım iyi ki bakmamışım yoksa listem uzar giderdi. Bahsettiğin palete de bayıldım. 2 mat renk beni benden aldı.
      Çok teşekkür ederim öpuyorum çok:)

      Sil