27 Aralık 2015 Pazar

@dupdurushop Alışverişim



Makeup Revolution markasını çok seviyorum. Fiyat - kalite kıyaslaması yaptığımda gerçekten başarılı bulduğum markaların başında geliyor. Sürekli ürün yelpazesini geliştirmesini , pahalı markalara dupe ürünler çıkarmasını da ayrı beğeniyorum. Bu sebeple de markaya ait tüm paletleri çekmecemde görmek istiyorum. Biraz fazla olduğunu kabul etsem de bu güzelliklere karşı koymak elde değil.

Marka ülkemizde satılmadığı için ben ürünlerimi Instagram üzerinden @dupdurushop Burcu Abla'dan alıyorum. Kendisi o kadar tatlı o kadar ilgili ki anlatamam.

Aklımda uzun süredir 32'li mat paleti almak vardı sonra bir anlık değişiklikle çikolata ambalajı ile gönlümü fetheden Salted Caramel paleti almaya karar verdim.
Burcu Abla aradığım ve bulamadığım farın benzeri olan Kiko'nun bu harika farını da yanında hediye olarak gönderdi. Buradan da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Paleti daha kullanmaya kıyamadım ama diğer iki kardeşi gibi harika olacağına eminim.

Paletin fiyatı :55 lira. 16 renk bulunduran bir palet için oldukça uygun olduğunu da belirtmem gerek.

MUA , Makeup Revolution , Sleek, W7 markalarından alışveriş yapmak istiyorsanız Burcu Abla'nın profilini kesinlikle incelemenizi öneririm.

5 yorum:

  1. Makeup Revolutıon benimde dikkatimi çeken bir marka,ülkemizde de olup rahat rahat ulaşmak güzel olurdu.Özellikle farların tonları çok güzel, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Tonlara bende bayıldım. En sevdiğim tonlar bir arada :) Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkür ederim. Too Faced'in Semi Sweet Chocolate paletine dupe gösterilen bir palet. Daha kullanmaya kıyamadım ama kardeşleri gibi güzel olacağına eminim :)

      Sil
  3. Mutlulukla kullan canım.Revulotion paletler benim de ilgi alanımda ;)

    YanıtlaSil