4 Mayıs 2016 Çarşamba

#guclukadinlarguzelhayatlar Blogger Buluşması Sponsorları - 1



30 Nisan 'da Antalyalı bloggerlar olarak bir araya gelip harika bir etkinliğe katılmıştık. Etkinliğimizde bize destek veren harika markalar vardı. Bizi bolca şımarttılar ve yeni ürünlerle tanışmamıza da vesile oldular.

Antalyalı bloggerlar bir araya gelince ana sponsorumuz Cosmetica oldu. Bize A'dan Z'ye herşeyi düşünerek kocaman bir paket yolladı.. Teşekkürler Cosmetica. Hepsini deneyip blogumda yer vereceğim.
 Loreal'in Mucizevi Yağ serisine ait tüm ürünleri göndermiş Cosmetica. 
 Tabi vucut bakımını ve güneşten korunmayı da atlamamış.
Son olarak bizlere harika bir makyaj çantası oluşturmuş.

Şu an Cosmetica'da Anneler Gunu sebebiyle harika indirimler var. Mutlaka bakmanızı öneririm.

Huncalife etkinlikte bizzat aramızda olan firmalardandı. Gülhan Hanım bize Huncalife'ı anlattı ve bize çok güzel ürünlerden oluşan bir paket hediye etti.

Blogger dostu Cosmed bizlere tanışma paketi hediye göndermiş. Bu pakete çok sevindim çünkü Cosmed DD krem'in yeni çıkan açık rengini ve cc kremin açık rengini denemeyi çok istiyordum. 

Uber Cosmetics bizlere mini mini ürünlerden oluşan bir paket yolladı. Uber ; sade içerikleri ile güvenle kullanıma uygun bir Türk markası. Ürünleri ise gerçekten çok başarılı . Şu an Instagram hesabımda Uber ile birlikte sizlere harika hediyeler veriyoruz. Eğer siz de marka ile tanışmak isterseniz çekilişimize katılmayı unutmayın.

Oneva ; %100 saf ve soğuk sıkım yağlar üreten bir Türk firması. Üstelik fiyatları da oldukça uygun. Ülkemizde Hindistan cevizi yağı üreten ve bunu da başarıyla yerine getiren bir firma varken neden yabancı markalardan alalım ki ?
Oneva'nın bir çok yağını yemeklerimde özellikle de salatalarımda kullanıyorum. Sizlere de kesinlikle tavsiye ederim. Oneva ürünlerine Tekzen marketlerden ve bir tık uzağınızda ki Oneva Mağaza'dan ulaşabilirsiniz.

Saf yağlardan gidecek olursak benim cilt bakımımda güvenle kullandığım markalardan biri olan The Premium Organics'de sponsorlarımız arasındaydı. Bana çok severek kullandığım Jojoba yağı geldi. Eğer cilt bakımınızda yağlardan destek almayı seviyorsanuz mutlaka The Premium Organics sayfasını ziyaret etmenizi öneririm.

Beliz Kozmetik'in paketi ise neşe saçar nitelikte değil mi? Hepsini merakla deneyeceğim. 

Arben Kozmetik , NeoLife Skin bizlere yazlık bir paket hazırlamış. Tüm ürünleri merakla deneyeceğim. Sıkılaştırıcı jele başladım hatta :) 


Moshos Garden çok merak ettiğim Acapella Tonik ile beni mesut etti. 
El emeği ile hazırlanan ve kimyasal madde içermeyen Moshos Garden ürünleri hayvanlar üzerinde de test edilmiyor.

Uzun ve kıvırcık saçlara sahipseniz saç bakımının ne denli önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Herbital benim gibi saçlarını uzatmayı severler için Saç Uzatıcı Serum göndermiş. 


Timeless Truth (TT Mask) ürünlerini merak ettiğim markalardandı. Tahriş olmuş ciltlere iyi geleceğini vaat eden maskeyi denemek için sabırsızlanıyorum.


O kadar çok destekçimiz vardı ki hepsini tek posta sığdırmak istemedim. Detayları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım. Etkinliğimizde bize destek olan firmaların hepsine çok teşekkür ediyorum.

Sizin merak ettiğiniz veya daha önceden kullandığınız ürünler var mı.?

7 yorum:

  1. Cosmetica paketi harika olmuş cidden, hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cosmetica bize çok bonkör davranmış :) Çok teşekkür ederim ablacım:)

      Sil
  2. ne kadar güzel hepsi canım güle güle kullan .. alcapella toniği kullanmıştım ben geçen aylarda ve memnun kalmıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım. Elimde ki tonik bitsin ben de hemen Acapella'ya geçeceğim:))

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım :) Uber markasını hiç duymamıştım Türk markası olmasına daha bir şaşırdım yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım.Uber ürünleri çok başarılı gerçekten:)

      Sil
  4. Hepsini güle güle kullan canım.Cosmetica paketine bayıldım.Uber kozmetik ürünleri de ne sevimliler öyle !

    YanıtlaSil