24 Ekim 2016 Pazartesi

Moshos Garden Acapela Tonik



Cilt bakımında tonik adımı genel olarak ihmal edilse de aslında cilt tipine ve ihtiyacına uygun tonik  kullanmak oldukça önemli.

#guclukadinlarguzelhayatlar etkinliğimizde Moshos Garden bizlere Acapella Toniği hediye göndermişti. Elimde ki tonikler bitince Acapella'yı kullanmaya anca başlayabildim.

Alkol ve yağ içermeyen Acapella Tonik ; İçeriğindeki Ginseng, Greyfurt özü ve C Vitamini ile cildi canlandırır, diri tutar, Altınotu özü ile cildi yeniler.
• Antibakteriyel özellikli %100 saf Lavanta Suyu ve Biberiye Özü ile cildi bakterilerden temizler. 

Normal-karma fakat oldukça hassas bir cilde sahibim. Uzunca süredir bu toniği kullansam da ( itiraf etmeliyim düzenli kullan(a)madım) etkilerini tam anlayamadım. Bazı günler cildimi yıkayıp toniği sürdüğümde cildimde hiçbir soruna yol açmazken , bazı günler sürdüğüm anda yüzüm cayıp cayır yanıp kızarmaya basladı. Kızarmalar da günden güne artış gösterdi . Abartmıyorum yüzüm tüp patlamış gibi kıpkırmızı oldu üstelik bu sadece hassas yanak bölgemde değil alnımda , çenem de de olunca kullanmaya ara verdim.
Bugun yine kullandığımda ise hiç bir soruna yol açmadı.
İçerisinde bulunan c vitamini ve biberiye özününün buna sebep olduğunu düşünsem de bitince tekrar alacağım bir ürün değil.
Sanırım benim cildime uygun olan Moshos Garden toniği Grande Skin Sooth isimli yatıştırıcı tonik. Belki ileride onu deneyebilirim.

Moshos Garden ürünlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Acapella toniği ben de aldım, yedekte bekletiyorum. Benim cildim de hassas, umarım aynı sorunları yaşamam. Biraz endişelendim okuyunca.

    YanıtlaSil
  2. Ben farklı bir toniğini kullanıp memnun kalmıştım. Şaşırdım, firmaya sordun mu? Belki başka sıkıntı yaşayanlarda vardır :/

    YanıtlaSil