31 Ekim 2016 Pazartesi

Wet'n Wild - Bare and Beautiful Far Paleti



Farlara hatta far paletlerine olan zaafım ortada. Ne kadar alırsam alayım doymadığım ve sürekli " o renk eksik bu renk yok " diye kendimi kandırıp ( bazen de haklı olarak) aldığım ürünler paletler.
 Basak Abla'nın bir Instagram paylaşımında bu paleti görünce gözlerimden kalpler çıkmıştı. Hemen paleti aramaya başladım ve bulduğum ilk Gratis'den de hemen aldım.

Wet'n Wild Bare and Beautiful içerisinde 5 adet far bulundurruyor. Farlardan 3 tanesi matken 2 tanesi sedefli ışıltılı yapıya sahipler.

Kaş altı için uygun olan Browbone ; sefefli uçuk pembe bir far. Bence kaş altına kullanmak için çok uygun bir renk değil. Göz kapağına uygulamak için kullanmak bana daha hoş geldiği için öyle kullanmayı tercih ediyorum.

Baz ise mat dursa da sürüldüğünde çok hafif ışıltılı duran bir kemik rengi. Farları kullanmadan önce baz olarak kullanılabileceği gibi kaş altı için de uygun.

Göz kapaği için uygun görülen renk ise şahane bir bakır. Yansımaları rengin sıcaklığı çok hoş.
Crease böglesine derinlik katmak için önerilen renk içerisinde hafif pembelik barındıran sütlü kahve . Katlanma bölgesine gerçekten çok yakışıyor.

Kirpik dipleri için kullanılan definer rengi yine pembe alt tonlu bordomsu bir koyu kahve . Ben kirpik dipleri için değil çoğunlukla katlanma bölgesi için kullanmayı seviyorum.
bazsız

Paletteki farların pigmentasyonu ne yazık ki zayıf. En pigmentli renk göz kapağı için uygun olan Bakır rengi. Farların yapısı yumuşak ama özellikle mat farlar bir miktar tozutuyor. 
Bence tek başına kullanmaya uygun bir palet değil ama güzel bir far bazı ile istediğiniz sonuçlara ulaşmanız zor değil.

Urban Decay Far Bazı ile


Wet'n Wild Bare and Beautiful far paletinin fiyatı 20 lira civarında. Gratis indirimleri ile daha uyguna da almanız mümkün.
İçerisinde mat bordo , kızıllık içeren kahve farlar bulunan sonbahara yakışan palet önerileriniz varsa merakla bekliyorum.

16 yorum:

  1. Slm cnm çook güzel bir palet sırada bu palet var mutlaka benim olmalı :)

    YanıtlaSil
  2. çok çok güzel bir palet ben de almamak için zor tutuyorum kendimi..güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım. Valla tutabiliyorsan tebrik ederim seni

      Sil
  3. fotoğraflardan da görüldüğü gibi evet pigmentasyon zayıf sanki

    YanıtlaSil
  4. Ay ne çok insanın kanına girdim bu paletle ya :))) Evet pigmentasyonu çok şahane değilse de bazla topralanabiliyor; ama renkler çok tatlı ya :) Güle güle kullanalım, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet ikimiz de güle güle kullanalım ablacım . Ay bu paleti sende gördüğüm an bayılmıştım biliyorsun. İki ki almışız :)

      Sil
  5. Bu palet, Başak'ta gördüğümden beri benim de aklımda... Bu inceleme yazısı da bu yüzden harika oldu. Ben paleti hiç görmedim, hep tükenmiş oluyor. Ben her makyajımda muhakkak baz kullanıyorum, benim için günlük olarak ideal bir palet olabilir. Renkler şahane çünkü!.. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkler gerçekten sahane ama bazla beraber . Başak abla hepimizin aklına soktu valla paleti. Umarım siz de bulursunuz :)

      Sil
  6. Bu farın renklerini çok sevmiştim ancak pigmentasyonu zayıf gelmişti. Dediğiniz gibi bazla sonuç daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baz olmadan tek başına kullanmaya uyun bir palet değil bencede :(

      Sil
  7. ben de almıştım henüz kullanmadım ama güzel ve şirin renkler :)

    YanıtlaSil
  8. Bende de var bundan. Renklere bayılıp almıştım. Ama siznde dediğnz gbi kullandgımda pigmentasyonunun zayf oldgnu anladıgımda çok şaşırdım. Hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur. Ama herşye ragmen renkler için bile kullanılmaya değer..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkleri güzel olmasa alınmaya değmez ama o renkler <3

      Sil