31 Ocak 2017 Salı

Capilactif Okaliptus Şampuan ve Capicade Nemlendirici Saç Maskesi



Merhaba ,
Ay ben buraları ne kadar çok boşlamışım. Bana 1 hafta gibi bir süre geçti gibi gelirken 2 hafta geçmiş. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir dönemde olduğum için böyle oldu sanırım. Fakat yazmayı , anlatmayı çok özlediğimi belirtmem gerek.

#yeniyilamerhaba etkinliğinde Olimpos Pharma tarafından hediye edilen Capilactif Okaliptus şampuanı ve dibini gördüğüm Capicade Nemlendirici Saç maskesini sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Capilactif Okaliptuslu Şampuan ; %85 Bitkisel kaynaklı Güvenilir ve etkili formül.

CAPILACTIF okaliptüs saç bakım şampuanı saç derinizi yeniden dengelemek , temizlemek ve var olan rahatsızlıkları yatıştırmak için özel olarak formülize edilmiştir. 9 bitkili aktif kompleks ve okaliptüs özü saçlarınızı nemlendirir ve yeniden oluşuma destek verir. Bu saç bakım şampuanı tazelik hissi verir ve saçlarınızı yumuşatır. Saç ekim işleminden sonra en iyi tedavi için mükemmeldir.

Kokusu çok güzel ferahlatıcı tatlımsı bir okaliptus kokusu var. Bilinen şampuanlardan farklı olarak renksiz , şeffaf oluşu da oldukça dikkatimi çekmişti. Köpürmesini ve buna bağlı olarak temizlemesini de oldukça başarılı buldum. Saçlarımı yağlandırmadı fakat benim saçlarımın oldukça kuru olduğunu da belirtmem gerek. Kafamın tam tepe orta noktasında bir kaşıntı başlamıştı. İlk birkaç kullanımda o kaşıntı geçse de daha sonra yeniden devam etti. Sorunun saçlarımı sürekli balık sırtı örmemden kaynaklandığını öğrendim ve örmeyi bıraktım. Saçlarımı sertleştirmedi fakat ekstra bir yumuşaklık da sağlamadı. Daha sonra kendisini nişanlıma verdim.Onun saç derisi çok hassas ve her ürünü kullanamıyor. Bu ürün onda bir hassasiyete sebep olmamış ve beğenmiş. İtiraf etmem gerekirse benim için mükemmel bir ürün olmadı. İçeriğini de göz önünde bulundurursam tercih edeceğim bir ürün olmaz. 


Capicade Nemlendirici Saç Maskesi ; 
•    Inca Omega Oil içeriğiyle saçları yoğun nemlendirici ve onarıcı saç maskesi.
•    Saçları ağırlaştırmayan Inca Omega Oil içeriği saça penetre olur ve yıpranmış saçları onarır.
•    Saç kırıklarının görünümünü düzeltir. 
•    Saçlar dolgun ve ipeksi bir görünüm sağlar.
•    Kimyasal işlem görmüş ve boyalı saçların kullanımına uygundur.

Bu maske ile ilgili görüşlerim de şampuanın tamamen aksi yönünde. Baskın bir maskulen kokuya sahip , saçlarıma bol bol kullanmamama rağmen daha sürer sürmez yumuşaklık hissini katıyor. Ben haftada 2 kez saçlarımı yıkıyorum ve 2 defa da bu maskeyi kullanıyorum 5 dakika bekletip yıkıyorum. Saçlarım gerçekten yumuşacık oluyor. O yumuşaklığı tarif edemem yani üstelik yumuşaklığı anlık değil . Birkaç gün boyunca da sürüyor. Saç kırıkları konusunda çok yorum yapamam saçlarımı kestirdikten sonra bu maskeyi kullanmaya başladım ve rutinimi de tamamiyle değiştirdim. Saçlarıma güzel nem verdiği için tekrar tercih edebileceğim bir ürün . Bence en büyük etkisi boyutu. 150 ml maske benim uzun saçlarım için çok bereketli olmuyor. Fiyatını da göz önüne alınca biraz cep yakan türden bir maske. Yine de dönem dönem almayı düşünüyorum çünkü verdiği nem ve yumuşaklık gözlerimden kalpler çıkarır cinsten.

Capicade Markasının Lipozomak Hyaluronik Asit içeren Kırışıklık karşıtı sermunu elimde denediğimde ise bayıldığımı belirtmem gerek. Marka uzmanı ise her yaş için uygun olduğunu belirtti. İçeriği temiz bir ürün olduğu için de önerebilirim. 
Capilactif ve Capicade ürünlerine yetkili eczanelerden ve online sitelerden ulaşabilirsiniz. 
Her iki ürünün de indirimsiz fiyatı 54.5 lira. 
Sizin surer surmez saclari yumusacik yapan sac kremi , maske onerileriniz varsa benle paylasirsaniz cok sevinirim.

7 yorum:

  1. ben boyalı saçlıyım ve prozinc quinoa serisinden oldukça memnunum ve hccare ürünleri de harika canım onları önerebilirim sana bu ürünü de ilk kez gördüm bitkiselmiş ama nasıldır merak ettim oldukça :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Prozinc'i yazdım aklıma. HC ürünlerini ben de çok severek kullandım özellikle ovex maskesi çok başarılıyıdı. Su an da yağını kullanıyorum. Teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Ay o serum şimdi benim de aşırı ilgimi çekti... bir araştırayım :) Güle güle kullan bu ürünleri, maske aklımda olacak! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak Abla etkinlikte denedim ben de yapısı filan o kadar hoştu ki . Ben yaşıma uygun olur mu emin olamadığım ve elimde çok fazla ürün olduğu için tutuyorum kendimi. Yoksa uygun fiyatı ile mutlaka alırdım:)

      Sil
  3. Saç maskesi benim de alkımda olsun, saçlarım çok kuru çünkü :) Güle güle kullanın, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç maskesi sanırım kuru saçlarda çok daha etkili çünkü saçlarında bir işlem olmayan arkadasım da kullanmış ve normal bulmuş. Benim boyalı saçlarımda ise aşırı bir yumuşaklık sağladı:)

      Sil
  4. Bende liquit keratin saç maskesi ve kremini kullanıyorum çok memnunum saçlarım kuru ve yıpranbmış durumdayken canlandırdı vallahi :)

    YanıtlaSil