22 Şubat 2017 Çarşamba

Darphin Refreshing Tonik



Tonik cilt bakımında birçoğumuzun atladığı adımlardan biri  sanırım. Oysa cilt tipine uygun tonik kullanmanın önemi oldukça büyük. Darphin markasını çok merak ediyor ama yüksek fiyatları sebebiyle hiç denemeden ürün almak istemiyordum. Darphin ürünleri ile Narecza.com 'un gönderdiği paketten çıkan Ferahlatıcı Tonik ile tanıştım. Çok da mutlu oldum.

Darphin Refreshing Tonik ;  incir ve muz ağacı çiçeği özleri içeren, alkolsüz ve ferahlatıcı bu tonik, cildinizi temizler, canlandırır ve tazeler. Cildinizi sonraki bakım uygulamalarına hazırlar. 


Daha önceden de belirtmiştim. Hassas , nemsiz ve siyah noktaya meyilli bir cilde sahibim. Tonik kullanırken en çok dikkat ettiğim noktalardan biri alkol içermemesi oluyor çünkü alkol hem cildimi daha çok hassaslaştırıyor hem de nemsiz olan cildimi daha çok kurutuyor. Ben sabahları ve aksamları cildimi temizledikten sonra uyguluyorum. Enfes kokusu ile burnuma hitap ederken vaat ettiği ferahlatıcı etkisi ile de cildimi rahatlatıyor. Cildim gerilmişse o rahatsız edici gerginliği alıyor. Bu hafif yapısına karşılık cildimde toz , kir birikintisi varsa hepsini de güzelce temizliyor. 
Kesinlikle çok beğendiğim bir tonik oldu. Yine de bir toniğe göre fazla olan fiyatı ile almadan önce düşünmem gereken bir ürün . 

8 yorum: