11 Şubat 2017 Cumartesi

Nuxe Reve De Miel Yüz Temizleme Jeli



Merhaba ,

Hassas  , nemsiz ama bununla birlikte siyah noktaya meyilli bir cilde sahip biri olarak  bakım ürünlerini seçmek benim için oldukça zor. Cildimi hassaslaştırmayacak aynı zamanda akneye ve siyah noktaya sebep olmayacak ürünleri seçmek oldukça zor oluyor. Nuxe'un Reve De Miel Yüz Temizleme Jeli 'ni de hassas cildime uygun olur düşüncesi ile meraktan aldım. 


"Bal ve ayçiçeği içeren sabunsuz yüz ve makyaj temizleme jeli, tek bir adımda hem makyajınızı çıkarır hem yüzünüzü temizler. Güzel bir cilt için duyulara hitap eden bir ziyafet... " şeklinde tanımlamış Nuxe bu jeli. Ayrıca Kuru ve hassas ciltler için uygun olduğunu da belirtmiş. 

Ben 2 - 3 pompa ürünü avcuma alıp hafif köpürtüp yüzüme sürüyorum. Makyaj temizleme konusunda tek başına başarılı olacak bir ürün değil fakat kabası alındıktan sonra kullanmak için uygun. Bunun yanı sıra  makyajsız cildi temizleme konusunda başarılı  bulsam da temizleme konusunda daha başarılı ürünler kullandığımı da belirtmeliyim. Cildimi kurutmaması , germemesi ile büyük bir artıyı hakediyor. Kokusuna ise söyleyecek söz bulamıyorum. Nasıl güzel , nasıl mükemmel bir koku bu ?  Eğer köpürtmeden direk cildime uygularsam arındırma konusunda biraz zorluk yaşıyorum. 
İçeriğini merak edenler için ;

200 ml temizleme jelinin indirimsiz fiyatı 55 lira. Tabi online sitelerde çok daha uyguna bulmanız mümkün. 
Daha büyük boy tercih etmek isterseniz 400 ml indirimsiz fiyatı 75 lira.

Sizin bana önerebileceğiniz , hassas cilde yönelik temizleme ürünleri var mı?

15 yorum:

  1. Ben yüz temizleme jellerinin hiç birinin derinlemesine makyaj temizlediğine inanmıyorum. Cildimi düzgün temizlesinler, makyaj temizleyicinin kalıntılarından arındırsınlar yeterli... Kuru cildimi de germezlerse harika olur :) Bu jel benim için iyi bir alternatif olabilir. Aklımda olsun. Güle güle kullan, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tüm jeller için aynı şeyi düşünüyorum. Cilt temizliğini de önerildiği gibi 2 aşamalı yapmak beni rahatlatıyor :))

      Sil
  2. Nuxe ün bu serisinin hepsi güzel kokuyor sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyle mi? Ben sadece bunu biliyorum tatlım. Nem seurmu ise tam faciaydı ama benim için:)

      Sil
  3. Canım benim vazgeçilmezim de Diaderminenin yüz temizleme jeli. İnan kardeşimin o iltihaplı sivilcelerini bile yok etti. Bu arada seni de siteme bekliyorum http://tembelprenses.blogspot.com.tr/ ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ama benim aşırı hassas cildime sivilceleri dahi kurutan bir ürün sürmem imkansız . :(

      Sil
  4. İndirimsiz fiyatını hiç sevmedim.Uygun fiyata denk gelirsem kurutmadan temizlediği için şans verebilirim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimsiz fiyatını haketmiyor bence de. İndirimle şans verilebilir ürünlerden:)

      Sil
  5. bence Avene kullanmalısın canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene'in ne yazık ki hassas ve nemsiz ciltler için durulanan temizlik ürünü yok . Akne serisi ise benim aşırı hassas cildime hiç uygun değil:(

      Sil
  6. Nuxe markasının en merak ettiğim ürünlerinden biri yüz temizleme jelleri :) Harika bir yazı hazırlamışsınız, ellerinize sağlık <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mary. Temizleme jeli güzeldi ama daha güzelleri mevcut bence:)

      Sil
  7. nuxe urunlerini çok beğeniyorum bunu denememiştim ama eminim harikadır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuxe'u ben de sempatik bulsam da nem serumundan sonra temkinli yaklaşmaya başladım . Bir toniği vardı aydınlatıcı onu da almak istemiş ama sonra unutmuştum. Not etsem iyi olacak:)

      Sil
  8. Merhaba, yazınız için teşekkürler. Bende nuxeün yüz temizleme jelini denemek istiyorum, memnun kalırım umarım.

    YanıtlaSil