6 Şubat 2017 Pazartesi

Ocak 2017 Alışverişlerim ( Yves Rocher , Eczaonline , Odak , Rossmann , Gratis )



Geçtiğimiz ay alışverişi fazla abartınca project pan yapmaya karar vermiştim. Bu ay ihtiyacım olan birkaç ürünü de alayım diye düşündüm.

Aslında saç serumuna hiç ama hiç ihtiyacım yoktu fakat Yves Rocher'nin bu serumu Phytokeratin seruma benzetince indirimde yarı fiyatına düştüğünü de görünce meraktan aldım. 22.5 lira.

Saçlarımı uzunca süredir bakır kullanıyorum.Aslında tam bakır denemez . Doğal saçlarım koyu kumral , ben de o renkten şaşmadan içerisinde bakırlıklar olsun istediğim koyu kumral bakıra boyatıyorum. Son boyatmamda Phyto kumrallığı bastırıp biraz daha bakıra dönünce bu rengi de çok sevdiğimi farkettim. Bakır çok çabuk solduğu için de rengini koruyacak bir ürün aramaya basladım. Aklımda uzun süredir olan Phyto Gloss , Bakırı Eczaonline.com indirimde 40 liraya görünce sipariş verdim. Ertesi gün de elime ulaştı.
(Ürünü 2 kere kullandım ve itiraf etmeliyim ki çok memnun kaldım)


Kadıkoy'de Odak Parfümeri'nin önünden geçerken tüm ürünlerde %50 indirim olduğunu gördüm. Mağazada biraz gezinince en mantıklısı boya almak diye düşündüm. Phyto boyalar çok güzel ama fiyatları cep yakıyor. Ben de amonyaksız boya kullanmak istediğim için Garnier Olia tercih ettim. Yine bakırlık içeren renklerden yana yaptım tercihimi. Koyu kumral bakır ve yoğun bakırı aldım. İkisi karışınca nasıl olacak bilmiyorum.  Tanesi 9.95 liraydı

Kirpiklerim için bir serum almaya karar verdim. Aklımda Eeose vardı ama Catrice'in serumunu da merak ediyordum. Almak için gittiğimde yarı fiyatına düştüğünü görünce daha da çok sevindim. 9 lira civarındaydı.

Saçlarıma taktığım aylardan biriydi sanırım. Saçlarımı yumuşacaık yapacak ürünler arıyordum. Gratis'e aslında baska ürünlere bakmak için gitmiştim ama Xpel marksına ait bakım ürünlerini 5.9 liraya görünce meraktan saç kremini ve saç maskesini aldım.


Saçlarım için hala bir şeyler alasım var ama elimdeki ürünler bitene kadar bekleyeceğim. En azından beklemem gerektiğini düşünmekteyim. Siz bu ay neler aldınız?

10 yorum:

  1. Bu ay saça çalışmışsın. Phyto nun ürünü de serum mu? Seviyorum o markayı, serum hiç kullanmadım. Çok uygun geldi fiyatı deneyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Phyto saç rengini yenileyici bakım ürünü. Maske gibi aynı . Islak saça sürüp 10 dakika bekletiliyor ve yıkanıyor.
      Serum olarak markanın phytokeratine serumu güzel ama kalın telli saçlar için bence phytokeratine extreme krem daha uygun. :)

      Sil
  2. Kirpik serumu işe yarayacak mı merak ediyorum. Yorumunu bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan balım :) Catrice serum mu çıkarmış? Mahrumiyet bölgesinde olduğumdan çıkan ürünlerden hiç haberim yok 1 yıldır :(

    YanıtlaSil
  4. hakikaten saç ayı olmuş bu ay :-)) ben de saçlarımı kızıla boyatıyorum ve çok çabuk akıyor bu phyto bana da yarar mı acaba bir bakayım güle güle kullan canım.-))

    YanıtlaSil
  5. Ben de kirpik serumunu merak ettim! Yalnız artık dermokozmetik almadan önce sana soracağım. En bol testerlı ve en uygun siteler senden soruluyor valla Gözde'cim :) Öptüm!

    YanıtlaSil
  6. olia saç boyasını kullanmak çok zor canım :( bilmiyorum daha önce kullandın mı?

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan... "Siz neler aldınız?" diye sorunca bir düşündüm de, Ocak ayından beri (yurt dışı seyahatindeki ufak bir kaçamağı saymazsak) ciddi ciddi kozmetik/cilt bakımı almamışım sanırım :D çok sevindim şu an :D

    YanıtlaSil
  8. Hepsini güle güle kullan.Saça yatırım yapmışsın Ocak ayında :)

    YanıtlaSil