10 Şubat 2017 Cuma

Phyto Phytokeratine Extreme Cream



Saçlarımın sağlıklı , parlak ve kırıksız gözükmesinden çok hoşlanıyorum neyse ki saç bakımını da aynı oranda seviyorum ki bakım ürünleri ile uğraşmak sıkıcı gelmiyor . 
Saç bakımını sevdiğim için saç bakım ürünleri almak da büyük keyif veriyor. Phyto ürünleri blogger arkadaşlarımda gördüğüm ve ilgimi çeken markalardan biriydi.Özellikle temiz içerikleri ile saçlarıma iyi gelebileceğini düşünüyor fakat fiyatları sebebiyle hiç denemediğim ürünleri almaya yanaşmıyordum. Bir alışverişimde Phyto ürünlerine ait deneme boy ürünler gelince marka ile tanışmış oldum. Gelen ürünleri de beğenince ufak bir araştırma ile merak ettiğim birkaç ürünü aldım. 

Aldığım ürünlerden birisi de markanın Phytokeratine serisine ait " çok yıpranmış , kırılgan ve kuru saçlar " için uygun olan durulanmayan bakım kremi oldu. 
Phytokeratine Extreme Krem ;Mükemmel besleyici krem, yıpranmış saçları derinlemesine onarır ve saçların eski güzelliğini ortaya çıkarır.Saçları kontrol altına alır ve saçların kolay şekil almasını sağlayıp, saçlara yumuşaklık ve parlaklık verir
İçeriğindeki bitkisel keratin, sapote ve baobab yağları ile saçı olağanüstü şekilde onarır ve besler.220° ısıya karşı koruyucudur. 

Saçın daha dayanıklı yapıya ve ipeksi yumuşaklığa kavuşmasını sağlar.Nemli saçınıza şekil vermeden önce ısıdan koruma etkisi için kurutma öncesi de kullanabilirsiniz. 


Benim saçlarım kıvırcık ve boyalı. Yapısı itibari ile de kurumaya hatta azıcık ısıya maruz kalsa kurumaya meyilli. Saçlarımı kurttuğumda elektiriklenmesi de cabası.  Bu sebeple saçlarım yoğun nem verecek , kontrol altında tutmama yardımcı olacak ve kırıkları da önlemeye destek verecek ürünler kullanmaya çalışıyorum.
Phytokeratine Extreme Cream'in vaatlerini görünce özellikle de ısıdan koruduğunu görünce aradığım ürün olabilir diye düşündüm.

Cam şişede ve pompalı bir ambalajı var. Bu yüzden kullanımı oldukça kolay. Bakmayın siz krem dediğine losyonumsu hafif bir yapısı ve hoş kokusu var . Ben birçok farklı biçimde kullandım ve hala kullanıyorum. Duştan sonra ıslak saçlarıma başka bir Phyto ürünü ile beraber kullanıyorum. Amacım kurutma makinasının verdiği zararı minimuma indirmek . Saçlarımı kuruttuktan sonra iki parçaya ayırıyorum ve her parça için 2 şer pompa ürün alıp saçlarıma yediriyor ve daha sonra şekillendiriyorum. (bu genelde örgü oluyor) 
Saçlarımı yumuşatıyor , elektiriklenmesini kısmen engelliyor. Saçlarıma yoğun olmasa da nem sağlıyor. Kırıkları engelleme konusunda ise başarılı bir ürün fakat var olan kırıklar konusunda çok etkili olabileceğini sanmıyorum. 

Saçlarımda ağrılık yapmaması ve kuru saçlarıma dahi uygulayabiliyor oluşum ürünü daha çok sevmeme sebep oldu. 
Fakat özellikle kalın telli ve kuru saçların çok daha fazla seveceğini düşünüyorum. Bu ürün bitince ben yine aynı markaya ait Phyto 9 kremi almayı planlıyorum. 
Phyto ürünlerine yetkili eczanelerden ve online dermokozmetik satan sitelerden ulaşabilirsiniz.

Phytokeratine Extreme Creme 100 ml ve fiyatı 119 lira. 

10 yorum:

  1. Merhaba, sizi severek takip ediyorum ve kullandığınız ürünler hakkındaki yorumlarınızı da çok dikkate alıyorum! Phyto 9 çok merak ettiğim bir ürün inşallah yakın zamanda alır kullanır ve yorumlarınızı paylaşırsınız. En sevdiğim postlarınız da "Bitenler" oluyor :) yakın zamanda tekrar yapmayı düşünür müydünüz acaba? sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Büşra ,
      Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
      Elimde ki biten ürünlerin biraz artmasını bekliyorum. Önümüzdeki günlerde tekrar yapacağım:)
      Sevgiler <3

      Sil
  2. Saçlarım yanmadan önce kalın telli, kuru ve kuruturken bile cadı gibi kabarırdı o zamanlar bulsam çok severdim sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa kusum kesinlikle beğenirdin sanırım ama şu an da sarı saçlarını yumuşatacak bir ürün olabilir :)

      Sil
    2. Çok küçük bir ambalaj olduğu için insanın içine oturuyor her pompa :(

      Sil
    3. Aslında ambalajı küçük değil . 100 ml bana çok iyi geldi 30 ml minik serumlar alınca. Uzun süre de gidiyor:)

      Sil
  3. Saç ürünlerine karşı oldukça zaafım var :) Elimdekiler bitince mutlaka bakacağım :) Sevgiler... <3

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bu ürün ben de denemiştim yazın kardeşiminkinden. Ama sanki benim saçlarımı ağırlaştıracak gibi, yazın her gün duş aldığımdan anlayamadım tam onu:) Kardeşim de çok memnundu. Ben phytodefrisantçıyım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Phytodefrisant 'dan da çok memnunum ben tatlım z3:)

      Sil